Lillördagsfotboll med semifinalretur i engelska Ligacupen EFL Cup mellan Manchester United och Nottingham går inte av för hackor hörni! 21:00 onsdag 1 februari 2023 brakar matchen lös!

Streama Manchester Utd – Nottingham live på  bet365 >> och Unibet >>.

Tipset Manchester United – Nottingham 1 feb

Ja klarar inte Manchester United av att med en 3-0 ledning med sig ifrån första semifinalmötet och hemmaplan ta sig vidare till final, då vet vi inte vad. Inte ens den mest inbitne Nottingham supportern borde kunna känna alltför stort hopp på att vända det här. Men Man United lär nog inte ge bort något åt slumpen utan kommer säkert trumma på trots det fina utgångsläget man skaffat sig. Vi spelar på hemmaseger för Manchester United mot Nottingham till odds 1.44 @ Unibet >>.

Bästa spelbonusarna feb 2023

 

SHL 2 februari 2023 🇸🇪 Örebro HK – Frölunda HC