Skidskytte-VM är över med sanslöst fina och historiska svenska framgångar och vi byter nu fokus till en annan vintrig sport i form av hockey från NHL. Under måndagskvällen så kan vi streama fyra matcher live hos Unibet.

NHL måndag 20 februari 2023

19:00 Boston Bruins – Ottawa Senators
19:00 Florida Panthers – Anaheim Ducks
22:00 Calgary Flames – Philadelphia Flyers
22:00 San Jose Sharks – Seattle Kraken

Streama ala matcherna live på Unibet här >>

Calgary Flames – Philadelphia Flyers 20 feb

Vilken fantastisk avslutning vi fick på skidskytte-VM som avslutades igår på allra bästa tänkbara sätt med dubbla VM-guld och ett VM-silver. Sebastian Samuelsson vann masstarten före Martin Ponsiluoma och bronset gick till norske VM-kungen Johannes Thingnes Bø som därmed missade guldet för första gången i en individuell start detta VM. På damsidan forcerade Hanna Öberg över mållinjen allra först i damernas masstart vilket innebar Sveriges elfte medalj i VM 2023. Men nu åter till NHL lunken och sedvanlig live streaming samt livebetting på Unibet.

Speltipset NHL 20/2: Hemmavinst för Calgary Flames, odds 1.75 @Unibet.

Här är de bästa spelbolagen och oddsbonusarna Sverige kan frambringa just nu (med svenska spellicenser):

Good luck allihop!