Fyra eldiga ligamöten i den europeiska toppfotbollen hägrar denna fredagkväll 3 mars 2023 där vi framförallt ser fram emot att få se en formtoppad Emil Forsberg på spelhumör i RB Leipzig’s bortamatch mot Dortmund på Signal Iduna Park.

Fotboll live stream 3 mars 2023

Streama alla kvällens fyra matcher live, inklusive Dortmund – RB Leipzig live stream, direkt på antingen Unibet eller Bet365.

20:30 Dortmund – RB Leipzig (Bundesliga)
20:45 Napoli – Lazio (Serie A)
21:00 Nice – Auxerre (Ligue 1)
21:00 Real Sociedad – Cadiz CF (La Liga)

Dortmund – RB Leipzig i Bundesliga tipset 3/3

Vår tillfredsställelse är stor över att Emil Forsberg just nu spelar fotboll som under hans glansdagar igen. I senaste ligaomgången avgjorde han och lagkamraten Timo Werner hemmamötet för RB Leipzig mot Eintracht Frankfurt med att göra varsitt mål och spela fram till varandras mål i 2-1 segern. Vi hoppas förstås på en ny succématch av svensken i toppmötet med Dortmund. Tipset blir ett BLGM-spel till odds 1,56 @ Unibet.