Fotbollstipset 13/3 bestämde vi oss för först efter att ha begrundat matchuppsättningen ett tag. men valet faller på det glödheta Stockholmsderbyt Hammarby IF – AIK i Svenska Cupens kvartsfinal. Måndag 13 mars innehåller annars två ytterligare högkvalificerade fotbollsmatcher. Vad sägs om Milan mot Salernitana med förhoppningsvis Zlatan i startelvan för hemmalaget och Atletico Madrid’s möte med Girona.

Fotboll måndag 13 mars 2023

19:00 Hammarby IF – AIK (Svenska Cupen)
20:45 Milan – Salernitana (Serie A)
21:00 Girona – Atletico Madrid (La Liga)

De två sistnämnda matcherna finns att streama live direkt på Unibet och Bet365.

Titta på livesport hos bet365 och unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Tipset Hammarby – AIK 13/3

Vi fullkomligen älskar sådana här fotbollsderbyn, det finns så mycket känslor med i bilden när Hammarby IF och AIK möter varandra. Särskilt när så mycket står på spel som idag. Vinnaren avancerar till semifinal i Svenska Cupen och har chansen på tillskott i klubbkassan vid eventuell finalmatch.

De två senaste matcherna lagen emellan, i Allsvenska förra året, slutade båda oavgjort 2-2 och 3-3. Att matcherna brukar bli heta och jämna i dessa Stockholmsderbyn är ingen underdrift. Vi är dock inte lika säkra på att målproduktionen blir lika bra i dagens kvartsfinalmöte men vi tvivlar inte på att bägge lagen gör mål. BLGM är vårt spelval inför derbydrabbningen till odds 1.67 @Bet365.

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.

SHL slutspelet 13 mars

Förutom tre goa fotbollsmatcher på måndagsschemat står också åttondelsfinaler i SHL hockeyn på sporttablån 13 mars.

19:00 IK Oskarshamn – Luleå HF
19:00 Leksands IF – Rögle BK

Hur väljer ni att spela era odds på dagens hockeydrabbningar? Koll in spelbonusar med svenska spellicenser!