Tre glödheta kvartsfinaler i världens mest anrika fotbollscup kan vi idag beskåda via FA-cupen live stream 19/3. Manchester Utd – Fulham är en av matcherna som vi bestämmer oss för att både streama och spela livebetting på samt ett odds inför matchstart kl. 17:30.

FA-cupen live stream 19 mars

Att se på FA-cupen live stream 19 mars är förstås av ett av våra verkliga höjdpunkter denna söndagseftermiddag/kväll. Streama alla tre FA Cup matcher idag direkt på antingen Unibet eller Bet365.

13:00 Sheffield Utd – Blackburn
15:15 Brighton – Grimsby
17:30 Manchester Utd – Fulham

Registrera dig gratis och plocka åt dig av oddsbonusarna nedan så är det sedan fritt fram att streama väldigt god fotbollsunderhållning.

Som grädde på fotbollsmoset kan du också streama söndagens El Clasico i La Liga mellan Barcelona och Real Madrid med avspark 21:00.

Idag kan man också streama kvällens NHL matcher live på unibet och bet365:

18:00 Buffalo Sabres – Boston Bruins
19:00 Minnesota Wild – Washington Capitals
21:00 Vegas Golden Knights – Columbus Blue Jackets

Streaming villkor hos unibet & bet365

Alla kunder på Unibet med pengar på kontot har tillgång till Unibets live stream som låter dig följa din favoritsport i realtid. På Unibet TV kan du streama live fotboll från Europas och andra delar av världens största fotbollsligor och fotbollscuper. Spana även in deras hockey stream eller varför inte lägga ett bet samtidigt som du följer Unibet TV’s NBA stream? Du har omedelbar åtkomst till din favoritsport eller -liga när som helst, tack vare Unibets live stream. Glöm inte att Unibet även erbjuder odds och live streaming för andra populära sporter så som tennis, snooker, dart och mer. Du kan minst sagt välja och vraka!

Du kan se direktsänd sport på bet365 och unibet i din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, NHL hockey, tennis och NBA basket. För att kvalificera dig behöver du bara ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Speltips Manchester Utd – Fulham 19/3

Manchester United och Fulham har mötts totalt 28 gånger i alla tävlingar. Manchester United har vunnit 21 av dessa matcher, Fulham har vunnit 3, och 4 har slutat oavgjorda.

Deras senaste möten var den 13 november 2022 i Premier League,

Även 2021 möttes lagen två gånger i ligan där Manchester United först vann med 2-1 på Craven Cottage den 20 januari. Målskyttarna för Manchester United var Edinson Cavani och Paul Pogba, medan Fulhams mål gjordes av Ademola Lookman. Därefter spelade lagen oavgjort 1-1 på Old Trafford efter mål av Edinson Cavan och Joe Bryan.

Generellt sett har Manchester United dominerat inbördes möten mot Fulham, men i fotboll kan vad som helst hända på matchdagen och Fulham har lyckats störa Manchester United några gånger genom åren. Men vi tror ändå på United denna afton och spelar dem som vinnare till oddset 1.48 @Unibet.

Spana även gärna in dagens andra speltips inför Arsenal Crystal Palace 19/3.

FA-cupen historia och kuriosa

FA-cupen är den äldsta fotbollsturneringen i världen och har spelats sedan 1871-72 säsongen. Turneringen startades av The Football Association (FA) som ett sätt att sprida fotbollssporten över hela landet.

FA-cupen spelas enligt cupsystemet och innehåller lag från alla nivåer i det engelska ligasystemet, från Premier League till de lägsta divisionerna. Det innebär att mindre kända lag ibland kan möta större och mer etablerade lag i tidigare omgångar av turneringen.

Under åren har FA-cupen varit en plattform för stora fotbollsmirakel. Ett av de mest kända var när Wigan Athletic besegrade Manchester City i finalen 2013. En annan legendarisk FA-cup final var den 1953 mellan Blackpool och Bolton Wanderers som kallades ”The Matthews Final”. Blackpools Stanley Matthews var en av de största fotbollsspelarna på sin tid och gjorde en otrolig prestation som ledde hans lag till seger.

Andra stora klubbar som har vunnit FA-cupen flera gånger är Arsenal, Manchester United, Chelsea och Liverpool. Arsenal har vunnit turneringen flest gånger med totalt 14 titlar.

FA-cupen är också känd för dess rika historia och traditioner, inklusive ceremonin med att spela nationalsången ”God Save the Queen” och det ikoniska Wembley Stadium där finalen spelas varje år.

GamblingTherapy.org. 18+.