Napoli – Milan live stream 2 april 2023 är vår söndagshöjdare trots fortsättning av premiäromgången i Allsvenskan. Men det finns inget som hindrar oss från att vi också håller en hel del av vårt spelfokus på dagens allsvenska matcher, även om det är stormötet i Serie A som pockar på vår uppmärksamhet allra mest idag 2/4. Tyvärr verkar Zlatan’s skada han ådrog sig i landslagssamlingen förra veckan hålla i sig och missar högst troligen söndagens match mot Napoli.

Streama och betta liveodds på Napoli – Milan direkt hos Unibet och Bet365 med matchstart 20:45!

Du registrerar konton gratis hos dem bägge två, men behöver göra en första insättning och ta din välkomstbonus för att ha lite pengar på spelkontot vilket krävs för att streama fotboll live!

På bet365 och unibet kan du också streama exempelvis söndagskvällens NHL möte 19:00 Washington Capitals – New York Rangers med nedsläpp 21:30!

Se söndagsschemat med dagens bästa fotboll längre ner…

Napoli – Milan i Serie A tipset 2/4

Bara 11 omgångar kvar av Serie A säsongen 2022/2023, och det har varit mer eller mindre klart sedan ett tag tillbaka att Napoli blir nya Italienska mästare. Därmed återvänder titeln till Neapel efter mer än 30 år, vilket är en väldigt lång period för en fotbollsklubb med en så framgångsrik historia och tradition. Ödet ville tydligen att dessa klubbar även ska mötas i kvartsfinalerna i Champions League, så Napoli och Milan kommer därför att spela så många som 3 matcher mot varandra på bara 16 dagar nu.

Med tanke på att Napoli har ett enormt övertag på 19 poäng jämfört med andraplacerade Lazio i Serie A är det inte alls omöjligt att vi kommer få se vissa förändringar i deras laguppställning. Med så stort försprång och så viktiga matcher i Champions League framöver så har de råd att vila viktiga spelare mot Milan idag.

Olika förutsättningar kan påverka laguppställningarna

Milan har å sin sida inget utrymme för att tänka taktiskt gällande deras laguppställning. För dem är den här matchen lika viktig som de två kommande mot Napoli i Champions League. Med en rad dåliga resultat i ligan under de föregående veckorna så är Rossoneri’s topp 4-position i Serie A tabellen utsatt. Atalanta är farligt nära att ta över fjärdeplatsen (som är den sista Champions League platsen till nästa säsong) med exakt lika många poäng som Milan. Och dessutom har de ju bara en poäng mer än Roma på sjätte plats. Under de senaste 3 matcherna har Milan bara tagit 1 poäng, så det är absolut nödvändigt nu att plocka någon pinne igen.

Ett stort antal Napoli-spelare spelade två 90-minuters matcher för sina landslag på ett par få dagar förra veckan. Den erfarne managern Luciano Spalletti har detta faktum i åtanke och han kommer säkert att använda den gynnsamma möjligheten och den stora poängfördelen i tabellen för att vila några av sina toppspelare. Milan har som bekant inte den lyxen, så i en sådan här situation ökar därför deras chanser att återvända obesegrade från denna bortamatch ännu mer.

Idel bortasegrar inbördes matcher

De senaste fem inbördes mötena mellan Napoli och AC Milan har slutat med idel bortasegrar:

18 sep 2022: AC Milan – Napoli 1 : 2 (Serie A)
6 mar 2022: Napoli – AC Milan 0 : 1 (Serie A)
19 dec 2021: AC Milan – Napoli 0 : 1 (Serie A)
14 mar 2021: AC Milan – Napoli 0 : 1 (Serie A)
22 nov 2020: Napoli – AC Milan 1 : 3 (Serie A)

Tipset 2/4: Bortalaget Milan vinner över Napoli till odds 4.60 @Unibet som också erbjuder både live streaming och livebetting på matchen.

Fotbollssöndag 2 april 2023

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Hammarby IF – Degerfors IF
15:00 IFK Norrköping – IK Sirius
17:30 Halmstads BK – AIK
17:30 IFK Göteborg – IFK Värnamo

SVERIGE: Superettan
13:00 Trelleborgs FF – Gefle IF
13:00 Utsikten – Skövde AIK
15:00 Östersunds FK – GAIS

ENGLAND: Premier League
15:00 West Ham – Southampton
17:30 Newcastle – Manchester United

ITALIEN: Serie A
12:30 Bologna – Udinese
15:00 Monza – Lazio
15:00 Spezia – Salernitana
18:00 Roma – Sampdoria
20:45 Napoli – Milan

SPANIEN: La Liga
14:00 Celta Vigo – Almeria
16:15 Real Madrid – Valladolid
18:30 Villarreal – Real Sociedad
21:00 Atletico Madrid – Betis

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Lille – Lorient
15:00
Angers – Nice
Brest – Toulouse
Clermont – AC Ajaccio
Nantes – Reims
17:05 Monaco – Strasbourg
20:45 PSG – Lyon

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 FC Köln – B.Mönchengladbach
17:30 Bremen – Hoffenheim