Högklassig lillördagsfotboll är på ingång då vi kan streama El Clasico Barcelona – Real Madrid live direkt hos hos Unibet här!

Vi har ett härligt El Clasico mellan Barcelona – Real Madrid i den Spanska cupen’s andra semifinalrunda på kvällens agenda. Dessutom är det fritt fram för alla att streama semifinalavgörandet i Copa del Rey live hos Unibet onsdag 5/4 med avspark kl. 21:00.

Streama El Clasico live Barcelona – Real Madrid

Tvärtemot den svenska fotbollssäsongen så lider många av övriga europeiska diton mot sitt slut. Nu har vi exempelvis kommit in i det absoluta slutskedet i Spanska cupen (Copa del Rey), Italienska cupen (Coppa Italia) och Franska cupen (Coupe de France). Just denna lillördag 5/4 så har vi en hel del trevligt i fotbollsväg att se fram emot. Särskilt högt svenskt intresse finner vi i Newcastles Premier League möte med West Ham där Alexander Isak förhoppningsvis gör mål, samt i Manchester United match mot Brentford där vi har möjligheten att få se Victor Lindelöf och Pontus Jansson stå mot varandra i varsin backformation. Men mest av allt längtar vi trots allt på att få se den avgörande semifinalmatchen i Spanska cupen Barcelona – Real Madrid i direktsändning på Unibet eller Bet365.

Lillördagsfotboll 5 april 2023

SPANIEN: Spanska cupen (Copa del Rey)
21:00 Barcelona – Real Madrid

ENGLAND: Premier League
21:00 Manchester Utd – Brentford
21:00 West Ham – Newcastle

ITALIEN: Italienska cupen (Coppa Italia)
21:00 Cremonese – Fiorentina

FRANKRIKE: Franska cupen (Coupe de France)
21:10 Nantes – Lyon

Speltipset EL Clasico 5/4

Barca vann första semifinalomgången mot Real Madrid för drygt en månad sedan med 0-1 på bortaplan. Real-backen Eder Militao styrde olyckligt bollen in i eget mål redan i den 26:e matchminuten. Barcelona kunde sedan hålla undan och få med sig det fina resultatet till dagens returmöte på Camp Nou. Med tanke på att Barcelona är så gott som klara spanska ligamästare i fotboll så behöver inget av lagen spara på krutet i den här matchen, som om det kommer ske när det nu vankas ett EL Clasico. Vi kan vara säkra på att alla inblandade kommer gå ”all in” i detta tungviktsmöte där fansen i bägge lägren garanterat kommer vara i upplösningstillstånd fram tills dess att ett eventuellt finalavancemang är klart.

Vi spelar Barca som vinnare i dagens EL Clasico 5 april till odds 2.30 @Unibet. Även livebetting på Unibet kommer användas flitigt under matchens gång medan åtminstone vi tänker streama EL Clasico.

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.