Stryktipset vecka 16 innehåller 12 matcher från de brittiska öarna (Premier League och The Championship) samt 1 match från Allsvenskan. Vi kör ett R-10-0-153 system som bygger på 3 säkra matcher och 10 helgarderingar. R-systemet erbjuder 10 rätts garanti vilket innebär att det är minst 10 rätt om de 3 säkra matcherna sitter på veckans kupong med chans på 13. Systemet kostar 153 kronor och det är rätt så roligt att hoppas på att skrällarna ska infinna sig både här och där med de många garderingarna som man har till förfogande.

Veckans 3 utplockade matcher på kupongen

Liverpool har hittat formen efter en aningen tung period. Mot Arsenal var man bättre och hade det inte varit för två mål i inledningen av den matchen så hade man garanterat vunnit. Därefter körde man över Leeds hemma med hela 6-1. Nu överkörning att vänta nu när mediokra Nottingham Forrest kommer på besök till Anfield. Ettan känns lika självskriven som att sommaren väntar runt hörnet. Senast lagen möttes på Anfield var så länge som 1998 och även om man inte kan dra några växlar av det så slutade det mötet 5-1 till Liverpool. Vet Nottingham vad som väntar här? Vi tror inte det och ettan spikas så klart på Stryktipset!

Crystal Palace har fått ny luft under sina vingar när Roy Hodgson tog över. Laget har tagit 3 segrar mot lag på undre halvan vilket gjort att man klättrat upp på säker mark i Premier League tabellen. Spelet är relativt rakt och enkelt där spelarna vet vad de ska göra. Krigarstället påkopplat och laget känns stabilt och harmoniskt. Nu kommer Everton på besök som krigar för sin existens och överlevnad i Premier League. Även om man har mer att spela för än Palace så tror vi inte att man har något att hämta på Selhurst Park. Laget kommer få mycket svårt att få med sig någon poäng här och vi spikar ettan!

Degerfors ser bättre ut än förra säsongen och har startat Allsvenskan väl. Man ser ut att ha ett lag som kommer kunna hävda sig och hänga kvar. Elfsborg har inlett säsongen lite trevande men kom igång rejält senast hemma mot Brommapojkarna. 5-0 skrevs slutresultatet till och man visade upp strålande fotboll emellanåt. En helt annan typ av match nu när man kommer till Stora Valla men vi tror att man är klassen bättre här och lyckas reda ut en 3 poängare. Vi chansspikar 2:an på kupongen!

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet med våra 3 säkra matcher och 10 helgarderingar. Lycka till med era tips och jakten på miljonerna. Klockan 16:00 börjar matcherna på Stryktipset och vi sitter bänkade med en kall på altan! Ja då ses vi på Lördag nånstans…

Stryktipset vecka 16

Manchester City – Sheffield United live stream FA-cupen 22/4