13 miljoner i jackpot på Stryktipset väntar denna varma vårdag. Stryktipskupongen innehåller blandad kompott med Premier League, The Championship, Kval till League One, Allsvenskan, Serie-A och La Liga. Veckans stryktipsförslag innehåller många helgarderingar då det finns många ovissa matcher på stryktipskupongen. Vi kör ett reducerat systemspel med 4 säkra matcher, häng med!

Stryktipsförslag R-9-0-243 (11)

Den här veckan har vi tagit ut 4 spikar som vi tror på i vårt reducerade systemspel. Sitter 13 rätt på ramen nedan så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Chelsea såg okej ut senast och lyckades vinna med 1-3 borta mot Bournemouth. Nu möter man ett mediokert Nottingham som visserligen har mer att spela för men som inte alls känns bra just nu. Det är framförallt hemma som man tagit sina poäng. På bortaplan har man 9 förluster och 1 oavgjord på de 10 senaste. Chelsea är helt opålitliga men bör ändå vinna här. Det är man skyldiga fansen efter en katastrofsäsong.

Crystal Palace har gjort det igen, dvs rest sig från ett prikärt läge i tabellen. Roy Hodgson kom till undsättning och införde ett enkelt rakare spel än vad man spelade under Viera. Crystal Palace har tagit sig upp på säker mark i tabellen och kan spela ut. Bournemouth såg inte så bra ut mot Chelsea senast och frågan är hur motiverade man är här. Säsongen är över och man har lyckats rädda kontraktet med sina 39 inspelade poäng. Palace har en härlig offensiv att tillgå och förmodligen gör man processen kort och vinner komfortabelt. Vi spikar ettan!

Southampton får tyvärr respass till The Championship och det känns lite sorligt. Det känns som klubben hör hemma i Premier League men nu kan det dröja år innan klubben lyckas ta sig tillbaka till Englands finrum. Fulham får tillbaka sin notoriske målskytt Mitrovic till det här mötet och siktar på att få en slutplacering på den övre halvan av Premier League. Vi spikar 2:an på kupongen.

Real Madrid kommer inte kunna komma ifatt Barcelona i tabellen och ligan är därmed avgjord. Däremot så vill man nog komma före sin granne Atletico Madrid. Man vill inte vara lillebror i staden och är just nu 1 poäng bakom Atletico. Visserligen har man returmöte som väntar i Champions League mot Manchester City men ersättarna är tillräckligt bra för att man ska vinna mot Getafe. Getafe riskerar att åka ur och behöver ta några vinster i de sista omgångarna för att hänga kvar. Det lär inte ske mot Real och vi spikar ettan!

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 19

Stryktipset startar som vanligt vid 16:00 och kryddas lite extra med hela 13 miljoner i jackpot. Det borde kunna ge en tämligen fin utdelning även på 10 och 11 rätt då det är många ovissa matcher idag. Lycka till med era tips!