Stryktipsförslag vecka 20. Denna vecka kör vi många helgarderingar på Stryktipset då det är många ovissa matcher på kupongen. En ensam vinnare tar alltid hem 10 miljoner i vinst på Svenska Spels Stryktipset. Denna vecka är omsättningen uppe i ca 6 miljoner men det lär öka fram till spelstopp som är 15:59 på Stryktipset. Samma tid som de engelska matcherna startar. Här följer veckans stryktipsförslag där vi tar ut 3 säkra matcher.

Veckans stryktipsförslag

Den är veckan tar vi ut 3 matcher som vi på när veckans stryktipsförslag presenteras.

Liverpool har fin form och har fortfarande en liten chans att ta en Champions League plats. Så länge chansen finns så kommer man ställa det starkaste manskapet man har på plan. Nu kommer Aston Villa på besök och laget från Birmingham har varit stabila men inte självklara i sitt spel. Aston Villa har gjort det bra under Unai Emery och är med och nosar på Europaspel. Då krävs det en skräll på Anfield vilket vi tror blir mycket svårt i det här läget. Första kvarten blir avgörande och vi tror att Liverpool kommer rivstarta det här mötet igångeldade av hemmafansen i ryggen. Vi spikar ettan!

Bournemouth har varit väldigt ojämna sista tiden men ändå tagit tillräckligt många poäng för att säkra kontraktet. Nu väntar ett hungrigt Manchester United som bara måste vinna det här mötet för att behålla sin Champions League plats. Rashford tillbaka i spel vilket ger anfallsspelet mer rörlighet och djupledsspel hos de röda jävlarna. Vi tror att man reder ut kvarvarande matcher och fixar 3 poäng till att börja med på Vitality Stadium.

Atalanta har haft en turbulent säsong där man dragits med en hel del skador. Spelet på hemmaplan har klickat allt för många gånger den här säsongen. Men nu när ett av seriens sämsta bortagäng Verona kommer på besök så bör det bli hemmavinst. Verona har endast 1 seger i bortaspelet och det lär bli tufft att få med sig några poäng här. Ettan känns självklar och vi tillsammans med 73% av svenska folket tror på hemmaseger.

Såhär ser stryktipskupongen ut i sin helhet:

Stryktipset vecka 20

Lycka till med era tips så ses vi på Lördag någonstans…