Oväntad kvartsfinal i hockey-VM 2023 får vi se i Sverige – Lettland live stream torsdag 25 maj med nedsläpp kl. 19:20. Görsköj är att Tre Kronor spelar mot en mäkta överraskande kvartsfinalmotståndare som Lettland. Lägg därtill att svenskarna tar sig an letterna i deras egen huvudstad i Arena Riga.

Sverige – Lettland live stream 25/5

Strömma Tre Kronor mot Lettland i Hockey-VM live hos Unibet! För alla som vill njuta av matcherna utan kostnad och ha möjligheten att spela på liveodds under matchen är unibet den ultimata plattformen. Det bästa är att du kan titta på Ishockey-VM var som helst. Detta oavsett om du är på språng med din mobil, surfplatta eller dator. Även om du är på ett tåg, i en buss, kopplar av på ett hotellrum eller är ute på en tidig sommarsemester, behöver du inte bekymra dig. Logga bara in på Unibet och se till att ha minst 50 öre på ditt spelkonto. För då kan du strömma massor av sportevenemang, inklusive Hockey-VM 2023, dygnet runt alla dagar i veckan.

För nya kunder som skapar ett gratis konto hos Unibet väntar en generös bonus. Du får ett gratisspel på 100 kronor att använda på sportevenemang hos Unibet när du sätter in minst 100 kronor på ditt sportkonto. Det ger dig totalt 200 kronor att använda på odds och livebetting. Missa inte chansen att titta på Hockey-VM-streamen nu och dra nytta av detta fantastiska erbjudande!

Så här strömmar du livesport gratis på Unibet:

  1. Logga in på Unibet eller registrera ett gratis konto här.
  2. Ta del av din välkomstbonus på 100 kr gratisspel.
  3. Sök efter matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen, och när relevanta regler för live streaming har beaktats, kommer evenemanget att börja visas automatiskt så snart det är tillgängligt för sändning.

Speltips Sverige – Lettland 25 maj

Det är ett lettiskt lag som har medvind just nu och absolut ingenting att förlora i mötet med Sverige i hockey-VM 25/5. Det var ingen sjusärdeles skräll, men en stor framgång för Lettland att nå en kvartsfinal. Det blir ett mycket svårt motstånd som Sverige möter på lettisk hemmais inför läktare fyllda av lettiska hemmafans. Tre Kronor måste se upp med publiken och det kanske låter konstigt då de inte är med och spelar såklart, men när det väl kokar i den här arenan i Riga så är det nästintill unikt. Det är verkligen inte roligt att spela med publiken mot sig på det här sättet vilket Sverige garanterat kommer få om det blir en jämn match.

En absolut nyckel för Sverige kommer vara att höja tempot direkt från start och inte hamna i ett underläge som i så fal innebär att man behöver jaga ikapp. Därför måste fokus hos de svenska spelarna finnas direkt från nedsläpp. Föra spelet tillsammans med en aktiv forechecking bör vara den svenska melodin i matchen. Sverige är det bättre laget och måste utnyttja sina styrkor och inte sätta sig i en svår sits genom att låta sig påverkas av adrenalinstinna letter och en fanatisk hemmapublik.

Svenskt seger tippas @ 1.43 hos Unibet här >>.

Kvartsfinaler i hockey-VM 2023 torsdag 25 maj: 

15:20 Schweiz – Tyskland (UnibetBet365)
15:20 USA – Tjeckien (UnibetBet365)
19:20 Kanada – Finland (UnibetBet365)
19:20 Sverige – Lettland (UnibetBet365)

Kolla på Sverige – Lettland live stream i hockey-VM nu!

Sverige - Lettland live stream 25/5 Hockey-VM 2023