Ett annorlunda stryktips väntar den här veckan med många udda matcher på stryktipskupongen. Toppmatchen är givetvis Champions League finalen mellan Manchester City och Inter. Den matchen startar 21:00 och visas av TV4 och C More.

Enkelraden på Stryktipset

Att ta ut en enkelrad på stryktipset och få 13 rätt är i princip omöjligt. I vanliga fall får man vara glad om man når 10 rätt med rätt stora systemspel. Men idag har vi tagit ut en enkelrad för skojs skull och som kan ge en indikation åt vilket håll vi tror att matcherna lutar åt. Vi tror att Manchester City är numret större än Inter. Räkna med ett spelförande City mot ett starkt defensivt Inter som kommer satsa på kontringar på Dzeko och Martinez.

Manchester CIty är vana att spela matcher där de har mycket boll och möter lågt ställda försvar. Grealish och Haaland startar troligtvis och kommer bli svåra att hålla koll på i 90 minuter. Ettan i match 1 känns bra på stryktipskupongen även om den är streckad till 66 % i dagsläget.

Toppmöte i division ett norra där Dalkurd tar emot Hammarby Tff. Båda lagen har gjort det bra såhär långt men Dalkurd känns mest spännande och tongivande för tillfället. Hemmaplan och fanatiska fans i ryggen gör att ettan känns bra på kupongen.

Hemmastarka Lund BK med 4 vinster och 1 oavgjord på de fem första hemmamatcherna för säsongen är bra. Vi tror att Ljungkile kommer få svårt att hänga kvar den här säsongen och man ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Tyvärr inga poäng att hämta här och ettan känns som en bra spik på Stryktipset.

Vi väljer att lyfta fram Räppe som har gjort det bra i division 2 Södra Götaland. Laget är med och fightas om topplaceringar och har en härlig offensiv. Med över 2 mål i snitt framåt per match så känns det som att det skulle kunna vara värt en chansspik på kupongen.

Enkelraden i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 23

En ensam vinnare tar hem 10 miljoner på stryktipset. Det är sällan det händer men möjligheten finns! Lycka till med era tips!