Se NBA finalen 2023 via live stream mellan Denver Nuggets och Miami Heat som är kommen till den femte rundan tisdag 13 juni med uppkast kl. 02:30. Denver Nuggets kan inatt bli NBA mästare då de leder finalserien med 3-1 i matcher inför nattens avgörande.

Streama Denver Nuggets – Miami Heat live i NBA finalens femte match 13/6 hos Unibet här >>.

Denver Nuggets – Miami Heat tipset 13/6

Nuggets flyger fram mot mästartiteln i NBA basketen. Med ledning 3-1 i matcher kan de alltså nu avgöra hela säsongen och lyfta segerpokalen vid vinst inatt. Den enda gången Denver Nuggets förlorat en match i finalserien gjorde man det knappt där Miami Heat vann med 3 poängs marginal. I övrigt har det blivit ganska klara segrar för Nuggets.

Vi spelar på att Denver Nuggets vinner över Miami Heat den 13/6 med minst 8 poängs marginal (asian handicap -7,5) till odds 1.72 hos Unibet här >>.

Se här höjdpunkterna från finalmatch 4: