Det är minst sagt turbulent i PSG efter att Mbappe vägrat att skriva på ett nytt kontrakt. Det gör att Parisklubben riskerar att tappa stjärnan gratis nästa sommar om man inte väljer att sälja honom nu.

Bud från Saudiarabien

Ett bud på hela 3.5 miljarder kronor har kommit från Saudiarabien och det har snackats en hel del om sportswashing mellan landet och PSG som har Saudiska ägare). Det skulle innebära att PSG skulle kunna klara sig undan FFP på ett enklare sätt. Som tur är har storstjärnan tackat nej till en flytt till Saudiarabien och då har en rad andra rykten blossat upp. Många menar på att Mbappe redan är klar för Real Madrid och att han kommit överrens om de personliga villkoren. Han säger att han kan spela ut kontraktet med PSG för att sedan lämna. En annan intressent som dykt upp är Chelsea där ägaren Todd Boehly är väldigt intresserad av spelaren. Det låter väldigt märkligt att han skulle gå till Londonklubben som inte kommer spela i Champions League kommande säsong. Men vill han inte löpa kontraktet ut i PSG så finns det en möjlighet att Chelsea kan skriva ett 1 års kontrakt och därefter låter spelaren gå till den klubb (troligtvis Real Madrid) som han redan är överrens med.

Det är inte många klubbar i Europa som skulle har råd med Kylian Mbappe och därför kan vi ändå ringa in potentiella övergångar till 3-4 stycken som faktiskt skulle kunna ske. Det är så klart väldigt mycket som är märkligt och det är många mystiska delar kring Kylian Mbappes framtid. Hur som helst så är det Silly Season och ryktena lär florera vilt i medier den kommande månaden tills transferfönstret stänger.

Så är oddsen hos spelbolagen för Kylian Mbappe

Spelbolaget Unibet som har löpande odds på fransmannens nästa klubbadress tror ändå att spelaren stannar i PSG och spelar ut kontraktet en säsong till. Mbappe har varit tydlig med att han inte kommer skriva på nytt kontrakt. Det handlar inte om pengar längre då det nuvarande kontraktet gett spelaren lön i överflöd. Utan nästa klubbadress handlar mer om känsla för fotbollen och vad han vill ta sig an i fotbollseuropa. Såhär ser oddsen ut för Mbappes nästa klubbadress:

Kylian Mbappe odds övergång

Var tror ni Kylian Mbappe spelar kommande säsong? Kommentera gärna! =)