Stryktipsförslag vecka 33 med 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar för 288 kr. Den här veckan tippar vi ett matematiskt system på Stryktipset. Liverpool ser på förhand ut att vara veckans favorit enligt svenska folket.

M-2-5-288

Ibland tippar vi reducerade tipssystem där vi får fler garderingar för en mindre summa pengar än om vi hade kört ett matematiskt. Idag väljer vi att tippa ett matematiskt systm med 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar för 288 kr. Med matematiskt system så innebär det att det är 13 rätt garanterat om vi får det på stryktipskupongen enligt nedan.

Match 1 på stryktipset får anses som veckans toppmöte där Manchester City tar emot Newcastle hemma på Etihad Stadium. Det ska bli oerhört intressant att se hur Newcastle står sig mot Manchester City. Kommer man klara av att hantera Haaland på topp och kommer man kunna stå emot den press som Manchester City brukar skapa på sin hemmaplan. Newcastle är starka i defensiv och har en härlig offensiv så vi tror att man kan bjuda upp till kamp här. 1x borde ändå räcka långt på kupongen då Manchester City sällan förlorar hemma.

Den andra toppmatchen som är av nästan lika hög dignitet är TottenhamManchester United. Tottenham klarade 2-2 borta mot Brentford som visserligen är en svår bortamatch men här måste man höja sig. Hemmaplan och ny tränare med fansen i ryggen kan bära långt mot ett Manchester United som hade problem i premiären. Det såg långa stunder svajjigt ut och hade Wolverhampton varit skarpare sista tredjedelen så kunde man mycket väl åkt på en förlust istället. Dessutom blev Wolves rånade på en straff i slutskedet av matchen. Helgardering känns på sin plats då vi inte riktigt vet var vi har lagen i inledningen av säsongen.

Liverpool rivstartade mot Chelsea och hade bud på 2 och 3 noll innan kvitteringen kom. Därefter tappade man lite momentum och Chelsea tog sakterliga över spelet i matchen. 1-1 i premiären får anses rättvist men man behöver nog steppa upp lite till om det ska bli en topp 4 placering den här säsongen. Offensiven och defensiven ser bra ut men på mittfältet har man tappat en hel del spelare med rutin i Fabinho och Henderson. Även Millner har lämnat sen tidigare och här har man nu i veckan värvat en okänd japan i Wataru Endo från Stuttgart. Vi får se om 30-åringen som är en riktige kämpe kan fylla luckan av rutin på mittfältet. Hur som helst känns ettan given men lär streckas för fullt av svenska folket. Bournemouth komma tillbaka starkt och kvitterade rättvist hemma mot West Ham. Vill man ha med ett rensarstreck på kupogen så ska krysset med även om det är föga troligt.

Match 4 så var det två lag som gjorde fina insatser förra omgången. För Wolverhamptons del så räckte det inte till några poäng men spelet lovade ändå gott inför framtiden. Man kämpade verkligen i 90 minuter och var en utebliven straff om den gått i mål från poäng på Old Trafford. Det jag tar med mig färskt i minnet från matchen är Matheus Cunhas löpningar på mittfältet och hans förmåga att driva upp bollen mitt i plan. Han skapade på egen hand mängder med farliga lägen för Wolverhampton. Brighton rivstartade med 4-1 hemma mot Luton lyckas leverera trots att man tappat sin centrala mittfältsduo i Macallister och Caicedo. Vi tror på en öppen historia där en 1 2 på kupongen känns bra. Helgardering rekommenderas för den som har råd.

I Championship ser det ut att bli jämna och ovissa matcher överlag men där vi tycker att Sunderland bör ha en god chans hemma mot Rotherham. Sunderland har visserligen gjort en lite knackig försäsong och förlorade i premiären borta mot Preston. Men hemmaplan nu och vi tror att man reder ut Rotherham som var relativt svaga i bortaspelet förra säsongen. Etta!

Stryktipsförslaget i sin helhet

Såhär ser vårt M-2-3-288 kr system ut i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 33

Stryktipset har spelstopp lördag 15:59 hos Svenska Spel. En ensam vinnare med 13 rätt garanteras alltid 10 miljoner kronor. Omsättningen just nu ca 2.600.000 miljoner kronor men den lär öka fram till spelstopp. Lycka till med era streck på kupongen och kommentera gärna!