Helgens toppmatch i Premier League är helt klart den mellan Newcastle och Liverpool som har matchstart söndag 17:30

Newcastle – Liverpool speltips 27/8

Båda lagen har inlett ligan bra trots svåra matcher. Newcastle och Alexander Isak är i bra form. Tyvärr räckte man inte till mot Manchester City och nu väntar ny stor match då Liverpool kommer på besök. Även om Liverpool är obesegrade efter två omgångar så håller vi Newcastle hemma på S:t James Park som favoriter till att vinna matchen.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.45 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Speltipset bygger på att båda lagen har en vass offensiv och vi tänker att man kommer hitta nätet minst en gång var. Intressant är att Newcastle inte gjort mål på Liverpool hemma på de 3 senaste försöken. Därför spricker den sviten nu!

Om Newcastle United

Newcastle United är en professionell fotbollsklubb baserad i Newcastle upon Tyne, England. Klubben grundades 1892 och har en rik historia inom engelsk fotboll. De spelar sina hemmamatcher på St James’ Park, som har varit deras hemmaarena sedan grundandet.

Newcastle United är kända som ”The Magpies” eller bara ”Newcastle” och har en lojal supporterbas. De har under årens lopp haft olika framgångsperioder och har även upplevt nedflyttningar till lägre divisioner, men de har också varit framgångsrika och vunnit flera titlar och utmärkelser.

Klubben har tidigare vunnit engelska högsta divisionen, nuvarande Premier League, flera gånger, även om deras senaste ligatitel kom under säsongen 1926/1927. De har också vunnit FA-cupen flera gånger och har en stark historia inom engelska fotbollstävlingar.

Newcastle United har haft olika spelarlegender genom åren och är kända för sin passionerade supporterbas. Klubben är en viktig del av fotbollshistorien i England och fortsätter att delta i engelska ligatävlingar på olika nivåer.

Om Liverpool

Liverpool FC, även känd som Liverpool Football Club, är en av de mest framträdande och framgångsrika fotbollsklubbarna i England och världen. Klubben grundades år 1892 och är baserad i Liverpool, England. Liverpool FC spelar sina hemmamatcher på Anfield Stadium, som har varit deras hemmaarena i över ett sekel.

Här är några viktiga punkter om Liverpool FC:

  1. Meriter: Liverpool har en rik historia och har vunnit många nationella och internationella titlar, inklusive Premier League (engelska högsta divisionen), FA-cupen, Ligacupen och UEFA Champions League. Klubben är känt för sina framgångar under 1970- och 1980-talen under tränaren Bob Paisley och senare under tränaren Kenny Dalglish.
  2. Supporterbas: Liverpool har en enorm och passionerad supporterbas över hela världen. Supportrarna kallas ofta ”The Reds” och är kända för sin hängivenhet och lojalitet till klubben.
  3. Legendariska spelare: Liverpool har haft många legendariska spelare genom åren, inklusive Kenny Dalglish, Steven Gerrard, Ian Rush, och många fler. Dessa spelare har haft en stor inverkan på klubbens framgångar.
  4. Jurgen Klopp-eran: Under ledning av tränaren Jürgen Klopp har Liverpool återigen blivit en dominerande kraft inom engelsk och europeisk fotboll. Klubben vann Premier League säsongen 2019/2020 och UEFA Champions League säsongen 2018/2019.
  5. Anfield: Anfield är känd för sin atmosfär och passionerade supportrar. Sången ”You’ll Never Walk Alone” är klubbens hymn och sjungs av supportrarna före varje match.

Liverpool FC är en av de mest ikoniska fotbollsklubbarna i världen och har en rik historia och en framtid som fortsätter att vara lovande inom fotbollen.

Speltips Premier League 2023-2024