Titta på tennis och US Open stream 2023! Streama US Open live från måndag 28 augusti till söndag 10 september 2023 med världens bästa tennisspelare som gör upp om årets sista Grand Slam titel. Via US Open stream som inloggad på Unibet kan du se matcher med bl.a dessa topp 8 herrspelare i världen:

 1. Carlos Alcaraz Spanien (Ålder: 20, Rankingpoäng: 9,815)
 2. Novak Djokovic Serbien (Ålder: 36, Rankingpoäng: 9,795)
 3. Daniil Medvedev Ryssland (Ålder: 27, Rankingpoäng: 6,260)
 4. Holger Rune Danmark (Ålder: 20, Rankingpoäng: 4,790)
 5. Casper Ruud Norge (Ålder: 24, Rankingpoäng: 4,715)
 6. Jannik Sinner Italien (Ålder: 22, Rankingpoäng: 4,645)
 7. Stefanos Tsitsipas Grekland (Ålder: 25, Rankingpoäng: 4,580)
 8. Andrey Rublev Ryssland (Ålder: 25, Rankingpoäng: 4,515)

US Open stream gratis 28 augusti – 10 september 2023

Strålande är bara förnamnet när vi nu hart ett par veckor framför oss med hänförande tennismatcher som vi kan se via US Open stream gratis här i Sverige. Registrera dig snabbt och enkelt, helt kostnadsfritt, och plocka åt dig Unibets välkomstbonus på 100 kr gratisspel på odds. Gör en insättning för att få tag i bonusen och sedan är det bara att börja streama Grand Slam tennis via US Open stream i direktsändning inne på Unibets hemsida eller app.

TILL UNIBET TV HÄR >>>

Herrmatcher i US Open att streama live

US Open är en av de mest prestigefyllda och välkända tennisturneringarna i världen. Det är en Grand Slam-turnering som hålls årligen i augusti och september och lockar till sig de bästa tennisspelarna från hela världen till den pulserande staden New York. Turneringen är en hörnsten i tennisvärlden och har en rik historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet. Njut av att se US Open live nu!

US Open måndag 28/8

17:00:

 • Bublik A. vs Thiem D.
 • Cachin P. vs Shelton B.
 • Gasquet R. vs Marozsan F.
 • Ivashka I. vs Cerundolo J. M.
 • Mannarino A. vs Watanuki Y.
 • Ofner S. vs Borges N.
 • Wolf J.J. vs Zhang Z.

18:30:

 • Carballes Baena R. vs Rune H.
 • Giron M. vs Davidovich Fokina A.
 • Hijikata R. vs Kotov P.
 • Mensik J. vs Barrere G.
 • Ruud C. vs Nava E.

19:00:

 • Musetti L. vs Droguet T.

19:30:

 • Tien L. vs Tiafoe F.

20:00:

 • Djere L. vs Nakashima B.
 • Johnson S. vs Fritz T.
 • Svajda Z. vs Cerundolo F.

20:30:

 • Fucsovics M. vs Korda S.
 • Karatsev A. vs Lehecka J.
 • Kecmanovic M. vs Varillas J. P.
 • Paul T. vs Travaglia S.
 • Safiullin R. vs Cecchinato M.
 • Vesely J. vs Couacaud E.

22:00:

 • Auger-Aliassime F. vs McDonald M.
 • Dellien H. vs Gojo B.
 • Halys Q. vs Bonzi B.
 • Shimabukuro S. vs Gaston H.
 • Stricker D. vs Popyrin A.
 • Zapata Miralles B. vs Quinn E.

23:00:

 • Kwon S. vs Eubanks C.

US Open tisdag 29/8

01:00:

 • Tsitsipas S. vs Raonic M.

02:30:

 • Muller A. vs Djokovic N.

17:00:

 • Griekspoor T. vs Fils A.
 • Humbert U. vs Berrettini M.
 • Jarry N. vs van Assche L.
 • Kubler J. vs Arnaldi M.
 • Nishikori K. vs Meligeni Alves F.
 • Purcell M. vs O’Connell C.
 • Schwartzman D. vs Rinderknech A.
 • Zverev A. vs Vukic A.

18:00:

 • Medvedev D. vs Balazs A.

18:30:

 • Altmaier D. vs Lestienne C.
 • Khachanov K. vs Mmoh M.
 • Molcan A. vs Dimitrov G.
 • Murray A. vs Moutet C.
 • Ramos A. vs Michelsen A.
 • Shevchenko A. vs Norrie C.

19:00:

 • Baez S. vs Coric B.
 • Kokkinakis T. vs Hsu Y. H.

20:00:

 • Diaz Acosta F. vs Isner J.

20:30:

 • Albot R. vs Draper J.
 • Etcheverry T. M. vs Virtanen O.
 • Huesler M. vs Hurkacz H.
 • Ruusuvuori E. vs Rublev A.
 • Van De Zandschulp B. vs Thompson J.
 • Wawrinka S. vs Nishioka Y.

22:00:

 • Daniel T. vs Monfils G.
 • Galan D. E. vs Evans D.
 • Harris L. vs Pella G.
 • Moreno De Alboran N. vs Sonego L.
 • Skatov T. vs De Minaur A.
 • Wu Y. vs Lajovic D.

US Open historia

US Open har sitt ursprung i USA:s nationella tennismästerskap, som först spelades 1881. Turneringen hölls ursprungligen på gräsbanor, och enbart herrar deltog. År 1887 inkluderades damer i turneringen. Under åren har turneringen genomgått många förändringar, inklusive byten av spelplats och underlag. År 1978 flyttade turneringen till sin nuvarande plats på USTA Billie Jean King National Tennis Center i Flushing Meadows, New York, där den spelas på hard court-underlag.

En unik aspekt med US Open är dess användning av tiebreak i det femte setet för herrarnas singel och det tredje setet för damernas singel. Detta skiljer sig från de andra Grand Slam-turneringarna och har bidragit till några av de mest minnesvärda och dramatiska matcherna i tennisens historia.

Stjärnspelare och legendariska ögonblick i US Open

Genom åren har US Open varit skådeplatsen för otaliga ikoniska ögonblick och tävlingsintensiva matcher. Spelare som Björn Borg, Jimmy Connors, John McEnroe, Martina Navratilova, Serena Williams och Roger Federer har alla lämnat avtryck i turneringens historia. Borg och McEnroe, med sina episka möten på 1980-talet, bidrog till att cementera turneringens rykte som en av de mest spännande och prestigefyllda i tennisvärlden.

Den amerikanska publiken är känd för sin entusiasm och passion under US Open. Atmosfären på Arthur Ashe Stadium och de andra banorna är elektrisk, och fansen är kända för att ge spelarna både stöd och utmaningar med sina högljudda reaktioner.

Belöningar och betoning på jämlikhet

Vinnarna av US Open erhåller inte bara äran att vara Grand Slam-mästare, utan också betydande prispengar och en särskild plats i tennisens historia. Turneringen betonar också jämlikhet genom att erbjuda samma prispengar till både herrar och damer, en åtgärd som har stärkt jämställdheten inom tennisen.

Avslutningsvis är US Open mer än bara en tennisturnering – det är en symbol för passionen, hängivenheten och den konkurrensanda som definierar tennis som sport. Med sin långa historia, spännande matcher och ständiga strävan efter att förbättras förblir US Open en av de mest älskade och respekterade evenemangen inom sportvärlden.

Se här de bästa matchsekvenserna ifrån herr- respektive damsingelfinalen i förra årets US Open 2022: