Passa på att njuta av Novak Djokovic live stream i US Open tennisen 2023, vem vet hur länge den 36-årige serben fortsätter trollbinda världen med sitt bländande spel på tennisplanerna

Djokovic live stream ser du kostnadsfritt

Med Unibet TV har du möjlighet att följa spänningen i tennisvärlden som aldrig förr. Unibet erbjuder live streaming av både stora och mindre tennisturneringar, både nationellt och internationellt. Det innebär att du kan se dina favoritspelare, inklusive stjärnor som Novak Djokovic, i action live på din dator eller mobila enhet.

Välj vilken välkomstbonus du vill få av Unibet här och registrera konto kostnadsfritt, när du sedan gör din första insättning får du dessutom bonusen insatt samt att det då ger dig tillgång till live streaming tjänsten utan kostnad så länge det finns en krona insatt på spelkontot.

Live resultat och Live odds

Unibet TV ger dig inte bara live streaming, utan också tillgång till live resultat i realtid för varje match. Du kan hålla koll på varje poäng och game medan matchen pågår, vilket ger dig en omedelbar inblick i händelserna på banan. Dessutom erbjuder Unibet ett brett utbud av live odds, så att du kan placera vadslagningar medan matchen är i gång.

Sätt dina spelkunskaper på prov

Med Unibets live odds har du möjlighet att sätta dina spelkunskaper på prov genom att placera vadslagningar under matchens gång. Oavsett om du föredrar att satsa på matchvinnare, gamevinnare eller andra spelmarknader, har Unibet det du behöver för en spännande spelupplevelse.

Kostnadsfri Djokovic live stream

Det bästa av allt är att du genom Unibet TV kan njuta av Djokovic live stream kostnadsfritt. Du behöver inte betala extra eller ha ett separat abonnemang för att titta på Djokovics matcher. Unibet TV ger dig möjligheten att se denna tennisstjärnas framträdanden live utan extra kostnad, vilket gör din tennisupplevelse ännu mer tillgänglig och spännande.

TILL UNIBET TV HÄR >>

Novak Djokovics segrar i US Open

Vi ger hår en översikt över Novak Djokovics segrar och finalframträdanden i US Open-tennisturneringen genom åren. De vittnar om att serben varit en grymt svårslagen och framgångsrik spelare i US Opens historia:

US Open 2011: Novak Djokovic vann sin första US Open-titel genom att besegra Rafael Nadal i finalen.
US Open 2015: Han vann sin andra US Open-titel genom att besegra Roger Federer i finalen.
US Open 2018: Djokovic vann sin tredje US Open-titel genom att besegra Juan Martín del Potro i finalen.

Alla Djokovics finalframträdanden i US Open

US Open 2007: Djokovic nådde sin första US Open-final men förlorade mot Roger Federer.
US Open 2010: Han nådde finalen igen men förlorade återigen mot Rafael Nadal.
US Open 2012: Djokovic gick till final men förlorade mot Andy Murray.
US Open 2013: Han nådde finalen men förlorade mot Rafael Nadal.
US Open 2015: Djokovic vann sin andra titel genom att besegra Roger Federer.
US Open 2016: Han nådde finalen men förlorade mot Stan Wawrinka.
US Open 2018: Djokovic vann sin tredje titel genom att besegra Juan Martín del Potro.
US Open 2020: Djokovic blev diskvalificerad från turneringen efter att ha oavsiktligt träffat en linjedomare med en boll under en match mot Pablo Carreño Busta, vilket hindrade honom från att nå finalen.

Streama dessa matcher i US Open 2023 live

Måndag 4 september 2023 (8-delsfinaler):
00:15 Stricker – Fritz
01:20 Gojo – Djokovic
18:30 Draper – Rublev
19:30 Alcaraz – Arnaldi
22:00 Medvedev – De Minaur

Se på Djokovic live stream i US Open tennis 2023 nu!