Stryktipsförslag med R-10-0-153 med 10 rätts garanti. Dvs är det 13 rätt på raden nedan så är det minst 10 rätt på en utskriven rad. Den här veckan tar vi ut några halvsäkra spikar och hoppas på skräll i övriga matcher då vi kör helgarderat rakt av.

West Ham – Manchester City (2)

Det känns som West Ham haft lite flyt med sig i de inledande omgångarna. Även om man kommer ställa upp defensivt med sitt lag här så kommer det inte hjälpa mot Manchester Citys offensiv. Grealish är tveksam till spel så trolgitvis startar Foden, Haaland och Doku. Belgaren Doku fick förtroende senast och gjorde det bra. Får man bara hål på West Ham så löser man 3 poäng här. Vi spikar tvåan!

Aston Villa – Crystal Palace (1)

Crystal Palace har fått sin bästa start på länge i ligan men magkänslan säger att Aston Villa vinner det här. Hemma på Villa Park är man stark och vann med 4-0 senast. Gästerna ska abslut inte underskattas trots att man tappat Zaha inför den här säsongen. Eze och Olise är roliga att se på men här kommer man tyvärr inte räcka till mot ett rutinerat Aston Villa. Vi chansspikar ettan!

Fulham – Luton (1)

Fulham behöver ta 3 poäng idag och det ska man väl klara av mot Luton som tyvärr inte kommer ta många poäng i årets upplaga av Premier League. Framförallt kommer man få svårt i bortaspelet och Fulham är en jobbig arena att komma till. Ettan känns bra och vi spikar den på tipset.

Skrällarna

Undvik spik på Newcastle som vi tycker kännts lite ostabila inledningsvis. Brentford med en stark defensiv kan mycket väl överraska här. Vi tror även att Brighton kan skrälla borta mot Manchester United. Turbulent i Manchester just nu kring Anthony och Sancho där ingen lär vara med i matchtruppen. Tottenham har fått en bra start och då tänker alla att man kommer vinna hemma mot Sheffield United. Så kommer det säkert bli men att bryta ner ett lågt spelande Sheffield som kommer kriga varje minut är inte helt lätt. Står matchen 0-0 länge kan allt hända.

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 37

Omsättningen på tipset är uppe i ca 6 miljoner men lär stiga markant under dagen. En ensam vinnare alltid garanterad 10 miljoner på Stryktipset. Här hittar ni alla våra stryktipsförslag inför varje vecka.