Titta på Liverpool – Leicester live stream i Engelska Ligacupen (EFL Cup) med matchstart kl. 20:45 onsdag 27 september 2023. Kan Liverpool ta en sjunde seger på raken när man på lillördag 27/9 möter Leicester City i sextondelsfinalen?

Efter att ha misslyckats med att nå Champions League-platserna i Engelska Premier League förra säsongen behövde Liverpool en positiv respons, och det är precis vad laget har levererat hittills. Jürgen Klopps mannar började säsongen 2023/24 med en oavgjord match mot Chelsea – en match de möjligtvis borde ha förlorat – men sedan dess har de vunnit alla sina matcher. I Ligacupen har dock ”The Reds” ofta haft det tufft i de senaste matcherna. De har misslyckats med att vinna sina senaste tre matcher de senaste åren i den här cupen, så Klopp kommer inte att ta den här matchen lätt.

När vi pratar om en svag säsong 2022-23 får vi inte glömma Leicester City. ”The Foxes” blev nedflyttade efter nio säsonger i den engelska toppdivisionen. Liksom Liverpool har Enzo Marescas lag repat sig den här säsongen och ligger för närvarande högst upp i Championship-tabellen.

Liverpool – Leicester live stream 27 september 2023

Se många av dagens EFL Cup matcher kostnadsfritt på antingen NordicBet eller Betsson. Registrera konto snabbt och enkelt hos spelbolagen helt gratis. ta sedan för dig av deras välkomstbonusar för att se på EFL Cup live stream och spela på livebetting odds.

Onsdagens EFL Cup matcher 27/9:

20:45
Aston Villa – Everton
Blackburn – Cardiff
Bournemouth – Stoke
Brentford – Arsenal
Chelsea – Brighton
Fulham – Norwich
Lincoln – West Ham
Liverpool – Leicester
21:00
Newcastle – Manchester City

Liverpool – Leicester City speltips EFL Cup 27/9

Liverpool har kanske inte vunnit någon av sina 3 senaste matcher i den engelska ligacupen, men räkna inte bort dem på Anfield. Dessutom är ”The Reds” det formstarka laget av de två, med inte bara sex raka segrar utan också tre mål i fem av dem.

De höll nollan endast en gång under den perioden, men det är ingen anledning att tro att Leicester kommer att vinna den här matchen. Leicester förlorade sina senaste tre tävlingsmöten med Jürgen Klopps lag.

Se här resultaten för senaste inbördes mötena mellan Liverpool och Leicester City:

30 juli 2023 Liverpool – Leicester City 4:0 (Vänskapsmatch)
15 maj 2023 Leicester City – Liverpool 0:3 (Premier League)
30 december 2022 Liverpool – Leicester City 2:1 (Premier League)
10 februari 22 Liverpool – Leicester City 2:0 (Premier League)
28 december 2021 Leicester City – Liverpool 1:0 (Premier League)

Liverpool’s aktuella laginformation

Liverpool kommer återigen att vara utan Trent Alexander-Arnold, som för närvarande behandlar en baksida lårskada.

Högerbacken från England kommer att vara i behandlingsrummet tillsammans med Thiago, men ”The Reds” har som tur är inte drabbats av några nya skador i efter sin senaste seger mot West Ham United.

Diogo Jota gjorde sitt andra mål för säsongen som avbytare förra helgen, så han kommer säkerligen att vara en av de nya ansikten som Klopp kommer att kalla upp till startelvan på onsdag.

Leicester City’s aktuella laginformation

Leicester City-försvararen Callum Doyle lämnade King Power Stadium på kryckor förra helgen på grund av en knäskada. Manchester City-lånet – som hade spelat varje minut av Leicester Citys matcher den här säsongen fram till halvtidsvilan i segern mot Bristol City senast, ersattes av James Justin. Gästerna har inga andra skadebekymmer, men försvararens frånvaro kommer att vara ett stort bakslag, som huvudtränare Enzo Maresca sa efter matchen.

Liverpool vinner över Leicester City

Tre skäl varför vi tror att Liverpool kommer att besegra Leicester City på onsdag i EFL Cup 2023-2024:

  1. Liverpool har vunnit sina senaste sex matcher i alla tävlingsmatcher.
  2. Leicester City har förlorat sina senaste fem möten med Liverpool.
  3. Liverpool har vunnit sju av sina senaste åtta matcher på Anfield.

Vi tippar Liverpool seger mot Leicester City @ 1.44 i odds hos NordicBet.

Se Liverpool – Leicester live stream i EFL Cup 27/9 utan krångligheter nu!