Du vet väl att du kan streama de flesta av NHL försäsongsmatcherna live helt utan kostnad? Jovisst serru, så är det! Häng med i uppladdningen inför säsongsstarten av NHL 2023-2024 genom att streama NHL klubbarnas träningsmatcher mot varandra innan all NHL hockey drar igång på riktigt allvar!

Streama NHL försäsongen live och gratis 2023

Alla NHL försäsongsmatcherna i fetstil nedan finns att streama live direkt på Unibet här >>.

Registrera Unibet konto gratis och ta din välkomstbonus som är ett gratisspel värt 100 kr på sport. Sedan är det bara att streama NHL hockey för glatta livet!

NHL torsdag 28 september 2023

00:30 Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres
01:00 Montreal Canadiens – Ottawa Senators
Carolina Hurricanes – Florida Panthers
New York Islanders – Philadelphia Flyers
02:00 Nashville Predators – Tampa Bay Lightning
02:00 Winnipeg Jets – Calgary Flames
03:00 Edmonton Oilers – Vancouver Canucks
04:00 Anaheim Ducks – San Jose Sharks
04:00 Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings

NHL fredag 29 september 2023

01:00 New York Rangers – New Jersey Devils
Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres
Washington Capitals – Detroit Red Wings
02:00 Minnesota Wild – Colorado Avalanche
02:30 Chicago Blackhawks – St. Louis Blues
04:00 Seattle Kraken – Vancouver Canucks

Uppfyll önskedrömmen om att se på NHL gratis

Att streama NHL:s försäsong live utan kostnad är en önskedröm för många ishockeyfans världen över. Även om det finns officiella sätt att följa försäsongsmatcherna, såsom NHL:s egna streamingtjänster och tv-sändningar, kan det ibland vara svårt att hitta gratisalternativ. Vi utforskar här några möjliga sätt att titta på NHL:s försäsong live utan att behöva betala en enda krona, även om inget slår Unibets live streaming tjänst tycker vi.

Streamingtjänster här och var

NHL:s officiella streamingtjänster är ett sätt. Trots att NHL ofta kräver betalning för att få tillgång till sina live-sändningar, erbjuder de ibland gratisprovperioder. Det är värt att hålla ögonen öppna för sådana erbjudanden, särskilt under försäsongen. Besök NHL:s officiella webbplats och registrera dig för att ta reda på om de erbjuder någon gratisperiod.

Det finns annars flera tredjeparts streamingtjänster där du kan titta på NHL-matcher live utan att behöva betala. Detta kan vara en smidig lösning, men du bör vara medveten om att sådana tjänster ofta är olagliga och kan bryta mot upphovsrätten. De kan också vara osäkra och innehålla reklam och pop-up-fönster som kan vara irriterande. Använd dem på eget ansvar.

Live socialt och fysiskt

Sociala medieplattformar: Vissa användare på sociala medieplattformar som YouTube och Facebook kan ibland strömma NHL-matcher live. Detta är en riskabel metod, eftersom dessa streams ofta stängs av på begäran av upphovsrättsinnehavarna. Dessutom är kvaliteten på sådana streams inte alltid den bästa.

Sportbarer och pubar: Om du vill uppleva atmosfären av att titta på en NHL-match med andra fans kan sportbarer och pubar vara ett bra alternativ. Många sportbarer visar NHL-matcher på stora skärmar och kan erbjuda speciella erbjudanden under försäsongen. Detta kan vara ett kul sätt att följa matcherna och träffa andra fans.

Gratis provperioder av streamingtjänster: Vissa streamingtjänster, som ESPN+ och NHL.TV, erbjuder gratis provperioder när du registrerar dig. Du kan använda dessa provperioder under försäsongen för att titta på NHL-matcher utan kostnad. Kom dock ihåg att avbryta prenumerationen innan provperioden går ut om du inte vill bli debiterad.

Radio-sändningar: Om du inte kan hitta en gratis videoström kan du alltid följa matcherna via radio. Många radiostationer sänder NHL-matcher live och gratis. Du kan använda webbplatser eller appar som TuneIn för att hitta radiostationer som sänder matcherna.

Unibet med svensk spellicens och sport live streaming-rättigheter

Det är viktigt att notera att det bästa sättet att stödja ditt favoritlag och ligan som helhet är genom att köpa officiella biljetter till matcherna eller prenumerera på deras officiella streamingtjänster. Gratisalternativ kan vara lockande, men de erbjuder vanligtvis inte samma kvalitet och pålitlighet som officiella kanaler. Dessutom bryter olagliga streamingtjänster ofta mot upphovsrätten och kan leda till rättsliga konsekvenser. Dock faller inte Unibet inom denna kategori av opålitliga streaming-aktörer, de innehar svensk spellicens med vissa unika rättigheter att visa utländsk sport via live streaming direkt på hemsidan eller i appen i alla dina skärmenheter.

För de som inte har möjlighet att betala för att titta på NHL-matcher finns det ändå några legitima alternativ att utforska under försäsongen som just Unibet. Det är viktigt att vara medveten om riskerna och konsekvenserna av att använda olagliga streamingtjänster och att göra ditt bästa för att stödja ishockeyn på ett lagligt sätt. Så Streama NHL försäsongsmatcherna live utan kostnad redan idag eller inatt!