Speltips inför Newcastle – PSG i Champions League onsdag 4 oktober 2023 med Alexander Isak och Kylian Mbappé i varsin striker-roll! Vem vinner?

Speltips Newcastle – PSG 4/10

Newcastle med svensken Alexander Isak i spetsen visar för tillfället en strålande form och spelglädje. På kort tid har man nu fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste. Bland annat oavgjort 0-0 mot Milan på bortaplan i Champions League och så har man slagit ut Manchester City ur den engelska Ligacupen EFL Cup efter vinst 1-0.

PSG däremot har visat sig riktigt mänskliga på sistone trots fin form på Kylian Mbappé. Nyligen blev det exempelvis en 2-3 förlust på egen hemmaplan mot Nice i Ligue 1. Dessutom fick man i senaste ligamatchen endast oavgjort mot Clermont 0-0. Men kanske var det en reaktion på uppladdningen inför dagens Champions League match mot Newcastle? För dessförinnan skåpade man ut Marseille med 4-0 i ligaspelet.

Vi tror ändå på Newcastle vinst på egen hemmaplan @ 2.55 hos Unibet här >>. Förhoppningsvis får vi se ett mål från Isak!

Champions League 4 oktober 2023

Kl. 18:45
Antwerp – Shakhtar
Atletico Madrid – Feyenoord
Kl. 21:00
Celtic – Lazio
Röda Stjärnan – Young Boys
Dortmund – Milan
FC Porto – Barcelona
Newcastle – PSG
RB Leipzig – Manchester City