Intressant stryktips v43 med Premier League, El Clasico och The Championship på kupongen. Stryktipsförslaget vecka 43 innehåller 2 hel och 5 halvgarderingar för 288 kronor. Extra kul när hela 14 miljoner väntar i Jackpot!

Stryktipsförslag v43

Här följer ett urval av de matcher och lag som vi tror på vilket ligger till grund för veckans stryktipsförslag.

Det ser ut som vi har ett antal givna spikar på förhand på veckans stryktipskupong. Arsenal fick turligt med sig en poäng mot Chelsea borta senast och även om man inte var värda poängen så var det starkt att ta den. Det vill säga att inte ge upp och komma tillbaka in i matchen. Betydligt lättare motstånd nu där Sheffield United väntar hemma. Allt annat än en etta i match 2 på stryktipset får ses som en rejäl skräll. Vi spikar ettan!

Barcelona är inte lika starka som tidigare år. Även om man är med i tabellen och ännu inte förlorat i ligan så tror vi att man åker på säsongens första plump när Real Madrid kommer på besök. Rutinen och erfarenheten i Reals trupp väger tyngre. Dessutom vilade Real en del starka namn i veckans Champions League spel borta mot Braga. Den här matchen kan så klart sluta hur som helst men magkänslan säger ändå att Real Madrid kommer gå vinnande ur El Clasico. Chanstvåa!

Hull förlorar sällan och borde ha en väldigt god chans att vinna hemma på MKM Stadium över Preston. Hittills har det passat bättre för Hull att ligga på rätt sida och kontra sönder sin motståndare. Därför har man gått starkare i bortaspelet än hemma där man tvingats föra spelet. Nu möter man ett bra motstånd som man kan lämna över bollinnehavet till och satsa på sitt snabba omställningsspel som varit framgångsrikt. Chansetta!

Ipswich är säsongens utropstecken såhär långt. Oj vad starka man är för att vara nykomling i The Championship. 10 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust hittills är fantastiskt och det kan visa sig att man når hela vägen till Premier League om formen håller i sig. Plymouth står ännu utan seger i bortaspelet och det lär inte bli några poäng på lördag heller. Solklar etta i match 8 på stryktipset!

QPR har det motigt i The Championsship och kommer få det tufft även i mötet med seriesuveränen Leicester. Tvåan kommer överstreckas till det grövsta på kupongen av de flesta så därför tar vi med krysset som en chansning. Leicester fick slita hårt för 3 poäng hemma senast och för varje match som går så är man så klart närmre ett poängtapp. Utgångstips 2:a där vi chansar och tar med krysset.

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet: M-2-5-288 kr

Stryktipsförslag v43

En ensam vinnare är alltid garanterad 10 miljoner på Stryktipset men på Lördag kan det alltså bli mer då 14 miljoner i jackpot väntar. Stryktipset startar 16:00, vi ses på Lördag någonstans!