Fotbollssöndag 14/1 innehåller mången intressanta och spännande fotbollsmatcher, men mest uppmärksamhet drar nog ändå Barcelona – Real Madrid till sig. Titta på söndagseftermiddagens El Clásico via live stream på Unibet med avspark 20:00.

Barcelona – Real Madrid stream 14/1

El Clásico är mer än bara en fotbollsmatch; det är en spegel av kultur, politik och identitet. Denna rivalitet mellan Real Madrid och FC Barcelona är en av de mest ikoniska i fotbollshistorien, med en djupgående historisk koppling. Rivaliteten har sett spelare komma och gå, men dess fortsatta betydelse är en påminnelse om den outplånliga naturen av El Clásico.

Lyckligtvis kan vi som bor i Sverige ta del av denna spännande fotbollsaction och rivialitet mellan Barcelona – Real Madrid genom att streama matchen direkt på Unibet.

Så för att se matchen behöver du bara snabbt och superenkelt:

Registrera konto hos Unibet utan kostnad och ta din välkomstbonus på 100 kr gratisspel >>>

Streama även all NHL på Unibet som idag lördagkväll 28 okt visar mötet Philadelphia Flyers – Anaheim Ducks med nedsläpp 19:00 svensk tid.

Speltips Barcelona – Real Madrid 14 jan

I all de tre senaste matcherna mellan Barcelona och real Madrid har var och en av dem slutat med att minst 3 mål gjorts i dem. Bägge lagen har en förträfflig målform och och vi testar således att spela över 2,5 mål i mötet till odds 1.64 hos Unibet.

Fotbollslördag 28 oktober 2023

Merparten av nedstående fotbollsmatcher denna lördag finns att streama live direkt på Unibet här >>.

ENGLAND: Premier League
13:30 Chelsea – Brentford
16:00 Arsenal – Sheffield Utd
16:00 Bournemouth – Burnley
18:30 Wolves – Newcastle

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Reims – Lorient
21:00 Lens – Nantes

ITALIEN: Serie A
15:00 Sassuolo – Bologna
18:00 Lecce – Torino
20:45 Juventus – Verona

SPANIEN: La Liga
14:00 Almeria – Las Palmas
16:15 Barcelona – Real Madrid
18:30 Mallorca – Getafe
21:00 Cadiz CF – Sevilla

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Brommapojkarna – Djurgårdens IF
17:30 Varbergs BoIS – Degerfors IF

SVERIGE: Superettan
13:00 Gefle IF – Landskrona BoIS
15:00 AFC Eskilstuna – Jönköpings Södra IF
15:00 Trelleborgs FF – Helsingborgs IF
15:00 Östersunds FK – Örebro SK

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Augsburg – Wolfsburg
15:30 B.Mönchengladbach – Heidenheim
15:30 Bayern – Darmstadt
15:30 Bremen – Union Berlin
15:30 Stuttgart – Hoffenheim
18:30 RB Leipzig – FC Köln

Varför är EL Clásico Barcelona – Real Madrid så intressanta?

Vi tar oss an den fascinerande delen av fotbollsvärlden vid benämning El Clásico, den historiska rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona. Dessa El Clásico-matcher har en historisk bakgrund med många minnesvärda ögonblick som har etsat sig i fotbollshistorien. Varje möte mellan Real Madrid och FC Barcelona ger upphov till en intensiv och ofta emotionell atmosfär, som inte bara drar till sig lokala fans utan även globala tittare som är fängslade av denna episka strid.

Denna händelserika rivalitet har också resulterat i en mängd avancerade statistik och rekord, som ständigt uppdateras. Spelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har satt nya standarder och brytit gamla rekord under sina El Clásico-uppträdanden, vilket ger ännu mer substans till dessa matcher och håller fansen på kanten av sina stolar.

Stora summor pengar omgärdar mötena mellan Barcelona och Real Madrid

De globala mediapartierna och sponsorsamarbeten kring matcherna mellan Barcelona och Real Madrid är en av de mest framstående i världsfotboll. Många företag kämpar för att associera sig med detta ikoniska evenemang och dra nytta av dess enorma globala tittarsiffror. Därför är El Clásico inte bara en händelse som engagerar fotbollsfans utan också en ekonomisk verklighet som påverkar näringslivet och marknadsföring.

Oavsett om du är en passionerad fotbollsentusiast eller bara nyfiken på en av världens största idrottsevenemang, så erbjuder El Clásico en spektakulär inblick i fotbollens värld. Denna historiska rivalitet kommer att fortsätta att förbli en central punkt inom sportvärlden, och dess inflytande kommer att sträcka sig över generationer av fotbollsfans runt om i världen.

Kolla här in oförglömliga sekvenser ifrån några av alla klassiska möten mellan Barcelona och Real Madrid: