Stryktipset v 44 erbjuder 13 miljoner i jackpot så räkna med fin omsättning. Vårt stryktipsförslag vecka 44 innehåller 4 matematiska helgarderingar och 2 matematiska halvgarderingar för 324 kronor. 13 rätt på ramen är alltid 13 rätt på ett M-system! Här är tipset i sista stund där vi har 3 säkra kryss på kupongen.

Tipset i sista stund v44

Veckans stryktipsförslag är ett matematiskt stryktips vilket innebär att vi får så många rätt som vi får in på ramen. Här följer tipset i sista stund inför helgens stryktips.

Premier League

Toppmatchen på Stryktipset den här veckan är match 1 mellan Newcastle och Arsenal. Båda lagen har fin form och det känns som det här mötet kommer vara sevärt och kan sluta lite hur som helst. Två offensivt lagda lag som kommer gå för 3 poäng. Tyvärr är Isak skadad ca en månad men har en fullgod ersättare i Wilson på topp. I veckan när det var ligacup såg vi ett kärt återseende med Emil Krafth på planen. Han har varit borta i över ett år från fotbollen pga den knäskada som han ådrog sig. Vi får se om han finns med i truppen till lördagens drabbning med Arsenal. Vi väljer att helgardera matchen!

Everton blandar verkligen med fina insatser och en del rejäla floppar emellanåt. Det är väldigt svårt att säga var man har laget men det ser ut som att man ska klara av att säkra kontraktet den här säsongen. Man har ju varit väldigt nära att åka ur senaste år men just nu har man 5 poäng ner till Luton som ligger närmst under strecket. Hemma på Goodison Park brukar man kunna störa de flesta lag och det kan passa rätt bra att ge över bollinnehavet till Brighton som tappat formen lite sista tiden. Brighton har endast 1 seger på de 7 senaste. Krysset ligger nära till hands i det här mötet men vi väljer att strecka till både vänster och höger då matchen känns väldigt oviss. Helgardering!

Manchester City gjorde det riktigt bra mot Manchester United senast i lokalderbyt och vann övertygande med 0-3 borta. Nu väntar ett Bournemouth som släppt in väldigt mycket mål sista tiden. Vi kan inte riktigt se hur man ska kunna stå emot Manchester City offensiv på Etihad Stadium. Med Rodri på planen vinner man. Spanjoren får ses som en av världens bästa fotbollspelare just nu på sin position. Ettan kommer vara överstreckad på Stryktipset och tyvärr kommer vi också spika den. Vi sparar våra garderingar till andra matcher på kupongen. Säker etta!

Brentford tog en fin skalp i den förra omgången då man vann borta mot Chelsea med 0-2. Brentfort spelade ett väldigt lågt försvarsspel i det mötet och gör man på samma sätt här där man ger över initiativet till West Ham så kommer man bli svårslagna. West Ham gick vidare i ligacupen i veckan efter att ha slagit ett reservbetonat Arsenal med 3-0. Vi tror också att den här matchen kan bli lurig för Brentford om man själva börjar föra spelet. West Ham har en liknande spelidé med lågt försvar och snabba omställningar. På förhand känns det som ett givet kryss på kupongen men vi väljer att helgardera.

Burnley är långt ifrån den form man hade förra säsongen i The Championship och det vittnar också om svårigheten att ta klivet upp i Premier League. 4 raka förluster och det ser allt annat än bra ut. Nu möter man ett Crystal Palace som kommer från två raka förluster och som har ett frågetecken för formen. På Turf Moor har det varit svårt att vinna tidigare och om nu vädret blir regn och blåst i helgen så är det krigarstället som gäller för båda lagen. Här tror vi att Burnley faktiskt har en chans att få med sig 3 poäng och vi väljer att helgardera mötet med utgångstips från höger på kupongen.

Sheffield United har det inte lätt just nu. Laget håller tyvärr inte för Premier League och när det blir ett antal skador som det är just nu då är truppen för tunn för att kunna hävda sig. I Premier League har man bara tagit 1 poäng hittills och har utöver det 9 förluster. 7-29 i målskillnad är ett faktum och det kommer bli respass till The Championship nästa säsong. Det är vi tämligen säkra på. Wolverhampton som tippades åka ur inför säsongen har gjort det bra med tanke på förutsättningarna. Nu har man fyra raka utan förlust och visst ska man väl vinna över Sheffield United. Vi spikar tvåan på Stryktipset!

The Championship

Birmingham har förtvivlat svårt att få till offensiven och målskyttet och det har lätt till 3 raka förluster i The Championship. Nykomlingen Ipswich har sannerligen varit en frisk fläkt såhär långt. Nu åkte man ut i veckan i ligacupen mot Fulham men det kanske bara är positivt då man kan lägga allt krut på ligan. Målsättningen har garanterat ändrats om från att etablera sig till att nu ha insiktet inställt på Premier League. I mittfältaren Nathan Broadhead har man just nu sitt vassaste anfallsvapen. 25-åringen har gjort 6 mål hittills från sin mittfältsposition. Hela laget mår bra och skadeläget ser ljust ut. 11 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust gör att vi spikar tvåan!

Huddersfield – Watford och Millwall – Southampton är jämna lag som spelar målsnålt. Vi väljer att chanspika krysset i båda matcherna!

Vidöppna matcher i match 10 och 11 på kupongen. Plymouth, Middlesbrough, Stoke och Cardiff är helt enkelt opålitliga lag som blandar och ger. Vi chansar med ”gubbgarderingen” 1 2 i matcherna på stryktipskupongen. Målsnåltmöte att vänta när Swansea och Sunderland drabbar samman. Krysset känns som ett bra utgångstecken och vi väljer att spika det!

West Bromwich och Hull är två bra lag som har siktet inställt på Premier League. Båda lagen är med och nosar på kvalplatserna och magkänslan säger att hemmaplan avgör här. Vi spikar ettan! Såhär ser vårt stryktipsförslag v44 ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v44

Svenska Spels stryktipset är ett uppskattat inslag för många svenskar när helgen infaller. Det finns mängder med andra spelbolag som erbjuder spel på fotbollsmatcher. Är du nyfiken på något annat spelbolag förutom Svenska Spel så kan du spana in spelbolagens spelbonusar som du får vid registrering av nytt konto. 13 miljoner i jackpot innebär att det kan bli fina pengar till en ensam vinnare på Stryktipset! Newcastle Arsenal har sen matchstart (18:30) annars startar alla matcher klockan 16:00. Ja då ses vi på Lördag någonstans…