Champions League gruppspel fortsätter den här veckan med fjärde omgången och vi kollar in matcherna under tisdag 7 november 2023 samt ett tillhörande speltips inför en av dem:

18:45
Dortmund – Newcastle
Shakhtar – Barcelona

21:00
Atletico Madrid – Celtic
Röda Stjränan – RB Leipzig
FC Porto – Antwerp
Lazio – Feyenoord
Manchester City – Young Boys
Milan – PSG

Champions League tipset 7/11

Baserat på den senast tillhandahållna statistiken och matchernaså har vi här knåpat ihop ett speltips inför matchen mellan Newcastle och Dortmund i Grupp F:

Newcastle har visat god form i sina senaste matcher, inklusive en vinst över Arsenal och en övertygande seger mot Manchester United. De förlorade dock mot just Dortmund med 0-1 på engelsk mark i förra omgången av gruppspelet.

Dortmunds form är något oförutsägbar. Tre dagar har de haft på sig att slicka såren efter storförlusten 0-4 på egen hemmaplan mot Bayern München i ligan. Men dessförinnan blev det fyra segrar och en oavgjord på fem matcher varav en som sagt var segern mot Newcastle i Champions League.

Med tanke på Newcastle’s senaste starka prestationer och Dortmunds hemmafördel så lär det återigen bli en jämn kamp likt i förra omgången dem emellan. Krysset lockar till spel och bildar därför Champions League tipset tisdag 7 november 2023 @ 3.70 hos NordicBet.

Läs även vårt speltips inför morgondagens Champions League 8/11.

Halloween spel casino nöje