Dart Grand Slam live stream med alla de bästa dart-spelarna i världen kan beskådas från lördag 11 november till söndag 19 november 2023.

Grand Slam Dart Live Stream 2023

Michael Smith är regerande mästare och de främsta utmanarna om årets titel förväntas bli Gerwyn Price, Nathan Aspinall, Luke Humphries och Michael van Gerwen.

Kostnadsfri registrering och live streaming

Unibet erbjuder en exklusiv möjlighet att följa Dart Grand Slam 2023 live genom deras livestream-tjänst för alla inloggade användare med en aktiv spelbalans. Registreringen av ett konto på Unibet är kostnadsfri och följs inte av några dolda avgifter över tiden. Live streaming på plattformen öppnar upp för spännande möjligheter till odds och livebetting under matchernas förlopp. Valet att delta i spänningen av spel på odds och livebetting är helt och hållet ditt eget. Du har också möjligheten att njuta av en gratis streamingupplevelse av Dart Grand Slam, så länge det finns en pengar kvar på ditt spelkonto. Utforska de spännande möjligheterna genom att kostnadsfritt registrera ett konto hos Unibet och ta del av din välkomstbonus redan idag >>.

Kommande matcher att streama live hos Unibet:

Åttondelsfinaler onsdag 15 november 2023

20:10 Joe Rock – Krzysztof Ratajski
21:00 James Wade – Chris Dobey
22:00 Gerwyn Price – Gary Anderson
23:00 Luke Humphries – Ryan Searle

Åttondelsfinaler torsdag 16 november 2023

20:10 Sebastian Buntz – Andrew Gilding
21:00 Danny Noppert – Stephen Bunting
22:00 Michael van Gerwen – Dawson Murschell
23:00 Nathan Aspinall – Rob Cross

Speltips Grand Slam Dart 2023

Vi spelar på att nederländaren Michael van Gerwen tar sin fjärde Grand Slam titel till oddset 4.50 @ Unibet.

 

Dart Grand Slam historia

Den storslagna dartturneringen Grand Slam of Darts, även känd som Mr Vegas Grand Slam of Darts av sponsringsskäl, är en prestigefylld tävling organiserad av Professional Darts Corporation (PDC). Intressant nog inkluderade PDC tidigare de mest framstående spelarna från sin konkurrent, British Darts Organisation (BDO). Trots att det tidigare hade varit några matcher mellan mästarna från de två organisationerna och att några internationella turneringar också hade inkluderat BDO kontra PDC-möten, var denna turnering den första av sitt slag som hölls i Storbritannien. Detta unika arrangemang varade fram till BDO:s sammanbrott och likvidation år 2020, och det är oklart om någon annan organisation kommer att bjudas in i framtiden.

Phil Taylor dominerade de inledande åren

Från och med 2015 har turneringen klassificerats som en ranking-turnering, en betydande förändring från tidigare år då den var en icke-ranking händelse. Fram till 2017 hölls turneringen varje november i Wolverhampton Civic Hall, där den debuterade 2007. Phil Taylor dominerade de inledande åren genom att vinna de tre första finalerna mot Andy Hamilton (2007), Terry Jenkins (2008) och Scott Waites (2009). Trots att Taylor inte nådde finalen 2010 och förlorade i kvartsfinalen mot Steve Beaton, återtog han titeln 2011 genom att besegra Gary Anderson. Raymond van Barneveld slog Michael van Gerwen 16–14 i finalen 2012, men Taylor återtog trofén 2013 och behöll den 2014 innan han förlorade mot van Gerwen 2015. Van Gerwen försvarade titeln 2016 och 2017, innan Gerwyn Price erövrade trofén för första gången 2018.

Senare års vinnare Dart Grand Slam

I maj 2018 tillkännagav PDC att Grand Slam of Darts-trofén skulle döpas om till minne av den nyligen avlidne Eric Bristow. Samma år, på grund av renoveringar av Civic Hall, flyttades Grand Slam till en ny plats, WV Active – Aldersley (tidigare Aldersley Leisure Village), cirka 5 kilometer nordväst om Wolverhampton City Centre. Gerwyn Price vann tre Grand Slam of Darts-evenemang på Aldersley (2018, 2019, 2021). År 2020, på grund av den pågående COVID-19-pandemin i Storbritannien, hölls evenemanget bakom stängda dörrar på Ricoh Arena i Coventry och vanns av José de Sousa. År 2021 återvände Grand Slam till WV Active – Aldersley där den har hållits sedan dess. År 2022 erövrades turneringen av Michael Smith som alltså är regerande mästare.

 

ATP Finals 2023 Live Stream 12-19 November