Här är vårt stryktipsförslag för vecka 47 med 3 helgarderingar, 4 halv för 432 kronor. Det är väldigt ont om säkra matcher på stryktipset den här veckan.

Vecka 47 stryktipsförslag

Stryktipset ser svårt och roligt ut den här veckan. Det är väldigt många matcher som kan sluta hur som helst. Efter landslagsuppehållet så är det återigen väldigt kul tycker vi med bara brittiska matcher på stryktipskupongen.

Brentford kanske kan störa Arsenal med sin destruktiva spelstil. Där har vi en av de möjliga skrällarna på kupongen. Vi tänker att flera av Arsenalspelarna har varit ute på landslagsuppehåll och kan vara aningen trötta inför det här mötet. Vi har en chansspik i form av

Chelsea som gjorde det bra mot Manchester City hemma senast. Det var längesen som Stamford Bridge kokade på det viset och det var lite som att se laget från fornstora dagar. Newcastle har ett tufft skadeläge inför matchen och kan få problem här. Tonali avstängd och utöver han så är 14 spelare under rehabilitering. Guimaraez (avstängd efter 5 gula kort), Almiron, Schar ser ut att vara spelklara. Isak och Longstaff testas sent men tveksamt om det kommer med i matchtruppen. Den långa lista kan öppna upp för Emil Kraft. Chelseas skadeläge ser allt bättre ut och eventuellt får vi se Nkunku med i matchtruppen. Vi chansspikar tvåan.

Måstematch och 6 poängsmatch mellan Sheffield United och Bournemouth där vi håller bortagänget som favoriter på Bramall Lane. Sheffield har verkligen blandad och gett där man förlorat stort vissa matcher den här säsongen. Bournemouth är mer målsnåla och är nästan alltid när att ta poäng. Vi ser Bournemouth som det mer stabilare laget av de två och får därför tipset.

Plymouth har haft det tungt sista tiden men har ändå gjort det bra mot toppmotstånd. Inga poäng har det blivit dock och laget får ses som underdogs här. Sunderland har två raka vinster i bortaspelet och det passar ”The Black Cats” att ligga på omställningar. Så här kommer man förmodligen släppa över bollinnehavet och lita på sin förmåga att göra mål på kontringar. Vi chansspikar tvåan till en okej streckad procent.

Alltid kryss i match 13 men vi hittar även ett säkert kryss i mötet mellan Millwall och Coventry,

Såhär ser veckans stryktipsförslag ut i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 47

Utanför tipset idag har vi ett rejält toppmöte där Manchester City tar emot Liverpool hemma på Etihad Stadium. Räkna med en rejäl batalj både på och utanför planen. Toppmötet startar redan 13:30 och visas av Viasat Premium och Viaplay.

Vilken är er spik på stryktipset vecka 47? Kommentera gärna!

Stryktipset - vi ses pa lördag