Med två omgångar kvar i Champions League gruppspelet gör PSG och Newcastle under tisdagen 28/11 upp om värdefulla poäng. PSG som står på 6 poäng håller ett litet löst grepp om andraplatsen medan gruppfyran Newcastle är två poäng ifrån avancemang och behöver en seger. Ett speltips inför matchen är givet!

PSG – Newcastle har avspark kl. 21:00 tisdag 28 november 21:00 och sänds på TV4.

Champions League 28 november 2023

18:45
Lazio – Celtic
Shakhtar – Antwerp
21:00
Barcelona – FC Porto
Feyenoord – Atletico Madrid
Manchester City – RB Leipzig
Milan Dortmund
PSG – Newcastle
Young Boys – Crvena zvezda

PSG – Newcastle tipset 28/11

Senast PSG och Newcastle mötte varandra var för knappt två månader sedan i den andra omgången av Champions League gruppspelet. Då vann Newcastle på egen hemmaplan med 4-1, överraskande stora siffror. Alexander Isak spelade den gången fram till ett av målen. Nu är Isak återigen aktuell för match efter en tids skada.

Speltips Champions League 28/11: Över 2.5 mål tippas i PSG – Newcastle till odds 1.68 hos Unibet.

Du får just nu flera sköna spelbonusar!