Härliga matcher väntar på kupongen inför vårt stryktipsförslag v48. Stryktipset består av idel brittiska matcher hämtade från Premier League och The Championship.

4 spikar på kupongen v48 – resten helgarderade

Vi tar ut 4 spikar på veckans stryktipskupong. Systemet vi tippar är ett r-system som erbjuder 11 rättsgaranti och heter R-9-0-243. Det innebär att om vi sätter de 4 spikarna så har vi minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13 rätt. Systemet är väldigt kul om det skräller mycket i många matcher där man har helgardering. Man får med tecken som man förmodligen annars hade utelämnat.

Newcastle – Manchester United 1

Vi väljer att spika Newcastle hemma på S:t James Park mot Manchester United. Laget är riktigt starka hemma och senast fick Chelsea sig en rejäl omgång där skatorna vann med 4-1. Newcastle har en diger skadelista men kan ändå ställa ett slagkraftigt lag på papperet. I Manchester United får man känslan av att det inte är lika mycket harmoni mellan spelare och tränare. Man håller på att åka ur Champions League och man har inte levt upp till förväntningarna i ligan. Båda lagen har varit ute i Europa i veckan men Newcastle hade sin match i tisdags medan United spelade i torsdags. Mer vila för Newcastlespelarna inför det här mötet. Vi tycker att ettan känns som en bra spik och blir vårt tips.

Arsenal – Wolverhampton 1

Arsenal ångar på och är med uppe i toppen i allra högsta grad. Havertz har hittat nätet i de två senaste matcherna och kanske börjar han växa in i laget på allvar. Wolverhampton ska absolut inte underskattas då man gjort det bra den här säsongen utifrån de förutsättningar som man har. Men Arsenal hemma det tror vi inte att Wolves rår på. Ettan känns som den säkraste på Stryktipset denna vecka.

Ipswich – Coventry 1

Undertecknad såg Ipswich mot Millwall i veckan och traktorerna körde verkligen över sitt motstånd. Man har en intensitet i sitt presspel och samtidigt ett eget lugn i passningspelet när man själva har bollen. Man är trygga i det man gör och det speglar av sig på planen. 2-0 målet i veckan vissade på ett bolltrillande som hör hemma i Premier League och det ser onekligen bra ut för Ipswich. Nu möter man på ett Coventry som har stigande form och som är bättre än tabellen visar. Dock känner vi att ettan är en bra spik på kupongen då det ska mycket till att man viker ner sig. Vi spikar ettan!

Leeds – Middlesbrough 1

Leeds kommer smygande i tabellen efter en trevande start. I veckan körde man över Swansea och övertygade i så väl inställning som spelmässigt. Middlesbrough håller man högt tycker jag men man blir ofta besviken på att de inte kan leverera kontinuerligt. Här tror vi man får det svårt mot ett Leeds som kanske är seriens bästa lag just nu. Förmodligen blir sejouren i The Championship ettårig och man kanske kan ta klivet upp direkt i PL när säsongen rundas av i vår. Etta!

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag vecka 48

En ensam vinnare med 13 rätt är alltid garanterad 10 miljoner kronor. Om det blir så på Lördag vet vi omkring 23:00 då Newcastle – Manchester United spelas sent. Lycka till med era tips och kommentera gärna!

Glennkupongen vecka 48

Spela Glennkupongen på Unibet vecka 48 2023 där Glenn Hysén spelar sina tre spelfavoritodds på veckans stryktipskupong:

Glennkupongen v48 2023