Liverpool – Chelsea i stekhett Premier League möte 31/1 utgör vårt speltips för dagen denna sista januaridag och tillika lillördag. Men det vimlar av storlag som ska upp till kamp just ikväll. Manchester City, Tottenham, Barcelona och Atletico Madrid spelar allihop viktiga ligamatcher onsdag 31 januari 2024.

Streama sport live direkt på Unibet här!

Fotbollsschema 31 januari 2024

Premier League:
20:30 Manchester City – Burnley
20:30 Tottenham – Brentford
21:15 Liverpool – Chelsea

La Liga:
19:00 Barcelona – Osasuna
21:00 Atletico Madrid – Vallecano

Liverpool – Chelsea tipset 31/1

Ligaledaren Liverpool har de höga förväntningarna på sig från fansen att vinna över liganian Chelsea. 13 poäng skiljer lagen åt i Premier League tabellen. Men faktum är att Chelsea, tillsammans med Manchester City, är de enda två lagen i Premier League som vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher. Så Chelsea kommer säkert ge Liverpool en hård match om poängen. Vi blir definitivt inte förvånade om Chelsea gör mål på självaste Anfield. Att Liverpool ska göra mål på sin egen hemmaplan ser vi nästan som självklart. Det sammantaget leder oss osökt in på dagens speltips där vi tippar att båda lagen gör mål till odds 1.56 @ Unibet.

Spela på odds och livebetting utan risk med spelbonusar!

Liverpool historia

Liverpool FC, förkortat för Liverpool Football Club, är en professionell fotbollsklubb baserad i Liverpool, England. Klubben grundades 1892 och har en rik historia med en enorm fanskara. Laget spelar sina hemmamatcher på Anfield, en arena belägen i Anfield-området i Liverpool.

Liverpool har en framstående plats inom engelsk och europeisk fotboll. Klubben har vunnit många inhemska och internationella utmärkelser, inklusive flera titlar i den engelska högsta ligan, FA-cupen, Ligacupen och europeiska troféer. Liverpool har ett intensivt rivalitetsförhållande med Everton, en annan fotbollsklubb baserad i Liverpool, och matcherna mellan dessa två lag kallas Merseyside-derbyn.

Under de senaste åren har Liverpool upplevt en period av framgång under ledning av Jürgen Klopp. Laget vann UEFA Champions League säsongen 2018-2019 och den engelska Premier League säsongen 2019-2020, vilket bröt en 30-årig svit utan ligatitel.

Klubben har en passionerad supporterbas känd som ”Kopites,” och atmosfären på Anfield, särskilt på den berömda ”Kop”-läktaren, är känd för sin intensitet och stöd för laget. Klubbens hymn, ”You’ll Never Walk Alone,” är ikonisk och sjungs av fansen före varje hemmamatch.

Chelsea FC historia

Chelsea FC, eller Chelsea Football Club, är en professionell fotbollsklubb baserad i London, England. Klubben grundades 1905 och har sedan dess etablerat sig som en av de framstående klubbarna både inom den engelska och europeiska fotbollen.

Chelsea spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge, som är belägen i sydvästra London. Klubben har genom åren haft olika framgångsperioder och har vunnit flera inhemska och internationella titlar. Chelsea är känd för sin starka närvaro i Premier League och har även varit framgångsrik i turneringar som FA-cupen och Ligacupen.

En av de mest framstående perioderna för Chelsea kom under början av 2000-talet när klubben under tränaren José Mourinho vann flera Premier League-titlar och andra troféer. Chelsea har också haft framgångar i den europeiska klubbfotbollen, bland annat genom att vinna UEFA Champions League för första gången säsongen 2011-2012 och sedan återigen 2020-2021.

Chelsea har en mångsidig och global supporterbas och är känt för sina blåa färger. Klubbens sång, ”Blue is the Colour,” är en populär hymn bland supportrarna. Chelsea har också rivaliteter, varav den mest framstående är mot London-klubbarna Arsenal och Tottenham Hotspur.

Speltips Liverpool - Chelsea 31/1