FA-Cup fotboll i form av Plymouth – Leeds live stream är tisdagens stora nöje 6/2. De bägge Championship lagen spelar denna dag en returmatch efter att det tidigare 16-delsfinalmötet slutade oavgjort 1-1. En 8-delsfinal står således på spel i en match vi alla har möjligheten att se i direktsändning på Unibet här!

Avspark i FA-cup mötet Plymouth – Leeds sker kl. 20:45 tisdag 6 feb 2024.

Plymouth – Leeds speltips FA-Cupen 6/2

Inför den kommande FA-cupmatchen mellan Plymouth och Leeds tisdagen den 6 februari 2024 finns det mycket att ta hänsyn till när vi analyserar lagen och deras senaste prestationer. Plymouth ligger på femtonde plats i Championship men har på sistone visat en uppåtgående form. Leeds är ligatrea i Championship och har sitt stora mål att nå någon av de två platserna ovanför i tabellen vilka ger en direktplats till Prermier League nästa säsong. Med fokus på målproduktionen och resultaten, ser det ut som att det kan bli en tämligen tight och målsnål match, vilket stärker vårt speltips på totalt under 2,5 mål.

Plymouth med stark defensiv och gryende form

Plymouth har den senaste tiden i match efter match visat upp en stabil defensiv. I deras senaste ligamatch besegrade de Swansea med 1-0, och tidigare i FA-cupen mötte de Championship-topplaget Leeds och spelade oavgjort 1-1. Deras försvarsprestationer har varit solida, och de har inte släppt in många mål under de senaste matcherna. Det är tydligt att de satsar på att vara kompakta och svåra att bryta igenom.

Leeds stora mål är en Premier League plats

Leeds å andra sidan varit starka under hela säsongen men med ett varierande målsnitt. Deras senaste match i Championship mot Bristol City slutade med en knapp 1-0-seger. I FA-cupmötet mot Plymouth spelade de oavgjort 1-1, och tidigare i ligaspelet har de både vunnit och förlorat med små marginaler. Deras defensiva stabilitet har varit på plats, och de har rätt sorts defensiva kvalitetsspelare för att hålla tätt bakåt.

Inbördes drabbningar målkar upp en särdeles stor jämnhet

När vi tittar på det inbördes mötet mellan Plymouth och Leeds i FA-cupen tidigare i januari slutade matchen 1-1. Det var en match där båda lagen visade upp en defensiv organisation, och det verkar som om det kommer att bli ett liknande scenario i det kommande mötet.

Den övergripande trenden i lagen visar på låga målsiffror i deras senaste matcher. Plymouth har haft två oavgjorda matcher där de bara släppt in ett mål totalt sett. Leeds har också haft täta matcher, med resultat som 1-0 och 2-1. Den senaste FA-cupmatchen mellan dem slutade 1-1, vilket understryker deras förmåga att hålla jämna steg med varandra. Detta kan mycket väl leda till en tight och målsnål affär i FA-cupen även denna gång.

Med tanke på den starka defensiva prestationen från båda lagen nyligen och det tidigare oavgjorda mötet i FA-cupen, ser det ut som om chanserna är höga för att det blir totalt under 2,5 mål i matchen (@ odds 2.55 hos Unibet) mellan Plymouth och Leeds den 6 februari 2024.

Titta på Plymouth – Leeds live stream nu och spela även spännande livebetting samtidigt, allt på samma plats hos Unibet!