Inför de spännande åttondelsfinalerna i Champions League mellan FC Köpenhamn och Manchester City samt RB Leipzig och Real Madrid tisdagen den 13 februari samt Lazio – Bayern München och PSG – Real Sociedad 14 februari, är fotbollsvärlden i brinnande spänning. Vi avslutar det här inlägget med ett speltips!

Med fyra möten under två dagar som lovar intensiva drabbningar på planen, är det inte bara fotbollsentusiaster som håller andan inför dessa avgörande matcher. För dem som är sugna på att ta sin spänning till nästa nivå genom att placera ett par spelodds på matcherna, är det här en perfekt tidpunkt att utforska de senaste oddsen och bonusarna från olika bettingsajter. Med lagen redo att kasta sig in i striden för att ta sig vidare till nästa fas av Champions League turneringen, är det viktigt att hålla ett öga på de senaste oddsbonusarna för att maximera potentialen i spelen.

Champions League åttondelsfinaler 13/2 & 14/2

Matcher tisdag 13 februari med avspark 21:00:

FC Köpenhamn – Manchester City
RB Leipzig – Real Madrid

Matcher onsdag 14 februari med avspark 21:00:
Lazio – Bayern München
PSG – Real Sociedad

Oddsbonusar 13 & 14 februari 2024

Kika in Sverige bästa spelbonusar!

Speltips FC Köpenhamn – Manchester City 13/2

Båda lagen gör inte mål till odds 1.65 hos Unibet.