Svenska Cupen omgång 1 fortsätter under söndagen med nio nya fotbollsmatcher, varav AIK – Örebro är en av dem. Givetvis lägger vi lite tid på att få fram ett speltips inför mötet. Men först kollar vi in söndagens svenska cupschema.

Svenska Cupen omgång 1 söndag 18 februari 2024

13:00
Degerfors IF – Örgryte IS
Halmstads BK – Helsingborgs IF
IF Elfsborg – GAIS
IFK Värnamo – Trelleborgs FF
15:00
Kalmar FF – Gefle IF
15:15
AIK – Örebro SK
Nordic United FC – IFK Göteborg
17:30
IFK Norrköping – IK Brage
IK Sirius – Utsikten

Streama sport, inklusive fotboll, live direkt hos flera spelbolag med svensk spellicens. Dessutom får du feta välkomstbonusar när du öppnar ett spelkonto hos dem:

Speltips AIK – Örebro SK 18/2

Baserat på den senaste statistiken och de senaste matcherna mellan AIK och Örebro SK verkar AIK vara i en något starkare form. De har visserligen förlorat en del träningsmatcher på sistone, men de har spelats mot starka lag från andra nationer. När det gäller matcher mot svenskt motstånd har man istället vunnit sina senaste matcher med relativt stora marginaler. Örebro SK har haft lite svårigheter i sina matcher med blandade resultat. Så med tanke på den senaste formen och det historiska mönstret rekommenderar vi ett spel på AIK att vinna matchen. De verkar ha momentum på sin sida och har tidigare presterat väl mot Örebro SK. Vi tippar därför ett asian handicap -1.5 på AIK till odds 1.93 hos Unibet.

Men som alltid, kom ihåg att fotbollsmatcher kan vara ovissa, så spela med sunt förnuft och eget ansvar.