Vi älskar prestigefulla fotbollsfinaler, och nu är det dags för den engelska Ligacupfinalen 2024 att äga rum mellan Chelsea och Liverpool på söndag 25 februari med avspark kl. 16:00. Matchen streamar du live på Viaplay!

Finaltips Chelsea – Liverpool EFL Cup 2023/2024

När det nuvankas final i den engelska Ligacupen kan det nästan sluta hursomhelst. Särskilt när Chelsea återigen verkar hittat fin form efter en annars trög säsong. Premier League serieledarna Liverpool jagar både ligatitel och engelsk ligacuptitel, men kan bli nog så svårt att uppnå. Speciellt som varenda match är livsviktig då man inte har råd med minsta misstag och tappade poäng i ligaspelet. Dock verkar Liverpool hittills hantera pressen bra. Och en final på självaste Wembley Stadium lär inte få en enda spelare att tappa fokus!

Vi väljer att spela på att båda lagen gör mål i finalmötet mellan Chelsea – Liverpool. Odds 1.53 @  Unibet som också frikostigt erbjuder nya spelare ett gratisspel värt 100 kr på sport här >>

 

Hockeylördag 24/2 med SHL och NHL