Fredagsnöjet 1/3 är definitivt kirrat när vi har flera så goa fotbollsmatcher att avnjuta via live stream. Framförallt har vi då Lazio – Milan och Monaco – PSG i åtanke. Men alla dessa fyra matcher finns uppställda på live streaming-tablån fredag 1 mars 2024 hos Unibet:

20:30 Freiburg – Bayern München (Bundesliga)
20:45 Lazio – Milan (Serie A)
21:00 Monaco – PSG (Ligue 1)
21:00 Celta Vigo – Almeria (La Liga)

Speltipsen fredag 1 mars 2024

Speltips Lazio – Milan:
En tillbakablick fem serieomgångar bakåt i Serie A visar oss att både Lazio och Milan har gjort mål i varenda match de spelat. I många av dem dessutom flera stycken. Klart vi tar och spelar ett BLGM-spel @ 1.83 hos Unibet.

Speltips Monaco – PSG:
Monaco innehar tredjeplatsen i Ligue 1 med endast 2 poäng bakom tvåan Brest som överraskat stort så här långt. Åt PSG blir det dock svårt att göra någonting. Med 11 poängs försprång såhär sent på säsongen kan de nog nästan räkna hem ligasegern redan nu. Mbappé är i grym form med 11 gjorda mål på 9 senaste matcherna. En spelare som Mbappé älskar de lite större matcherna så att han kommer göra minst 1 mål i mötet med Monaco och leda dem till vinst. Bortaseger tippas här till odds 2.05 hos Unibet.

Räfsa ihop valfria spelbonusar ifall du vill spela på odds och livebetting med bonuspengar!