I den andra omgången av UEFA Champions League-åttondelsfinalen kommer det engelska laget Manchester City att möta FC Köpenhamn från Danmark. City vann första rundan i Köpenhamn med 3-1. Returmatchen kommer att äga rum i Manchester på Etihad Stadium onsdagen den 6 mars med avspark 21:00. Du ser matchen på Viaplay och spelar odds samt livebetting på:

Champions League 6 mars 2024:

21:00 Manchester City – FC Köpenhamn
21:00 Real Madrid – RB Leipzig

Manchester City – FC Köpenhamn 6/3

Manchester City, det starkaste laget i Europa förra säsongen, har fortsatt att prestera på en hög nivå även denna säsong. Även om de kanske inte uppnår samma resultat i Premier League som tidigare år, är de fortfarande med och kämpar om titeln och har goda chanser. City gick igenom gruppspelet i UEFA Champions League med lätthet och ställdes mot relativt enkla motståndare i slutspelet. Det är värt att notera att i deras senaste match förra helgen, vann Guardiolas lag överlägset i Manchester-derbyt mot Manchester United.

Köpenhamn, under ledning av Jacob Neestrup, gjorde en betydande insats i gruppspelet, där de överträffade Manchester United och Galatasaray. Trots att de från början förväntades konkurrera med det turkiska laget om tredje platsen och en plats i Europa League, säkrade Köpenhamn andra platsen i sin grupp och tog sig till slutspelet i UEFA Champions League, vilket är en enorm framgång för det danska laget. Men nu väntar alltså regerande Champions League mästarna City i en supertuff avgörande matchrunda i åttondelsfinalen.

Förutsägelse Manchester City – FC Köpenhamn

Manchester City har på de senaste 19 matcherna vunnit 17 gånger och spelat oavgjort två gånger. Köpenhamn har aldrig besegrat Manchester City i deras tidigare fem möten.

Matchen för två veckor sedan i den danska huvudstaden slutade med en 3-1 triumf för det engelska laget, vilket indikerar att Manchester redan avgjort vidareavancemanget till kvarten i den matchen. Med tanke på att City kommer att möta Liverpool på söndag, finns det misstankar om att värdarna kommer att försöka spara sin energi i denna match. Vi satsar ett spel på en seger för Manchester City med totalt färre än 4,5 mål. Spel inlämnat hos Unibet här >>.