Speltips inför Champions League åttondelsfinaler onsdag 13 mars 2024 Atletico Madrid – Inter och Dortmund – PSV. Båda matcherna har avspark kl. 21:00.

Speltips inför Atletico Madrid – Inter 13 mars 2024

Inför den spännande Champions League-matchen mellan Atletico Madrid och Inter Milan på onsdag kollar vi in formen för båda lagen för att förutse hur matchen kan komma att utvecklas.

Atletico Madrid har gått rejält knackigt på sistone, med endast en vinst på fem senaste matcherna. Deras senaste nederlag mot Cadiz CF kommer sannolikt att ha påverkat lagets moral, men deras tidigare seger över Betis dessförinnan visar att de fortfarande har kapacitet att vinna mot starka motståndare. Emellertid var det förlusten mot Inter i det första mötet i Champions League som verkligen innebär en svårighet för dem, men de kommer säkert att vilja revanschera sig i denna returmatch.

Inter å andra sidan har haft en imponerande form på sistone, med 12 raka vinster i Serie A, inklusive en seger över Genoa och två imponerande 4-0-segrar över både Atalanta och Lecce nyigen. Deras senaste vinst över Bologna visar att de fortsätter att vara i god form och att deras självförtroende är högt. Dessutom tog de en viktig seger i det första mötet mot Atletico Madrid, vilket ger dem en fördel inför returmatchen.

När vi tittar på historiken mellan lagen har Inter Milan visat sig vara starka mot Atletico Madrid, med en seger i det senaste mötet i Champions League. Detta kan ge dem ytterligare självförtroende inför den kommande matchen.

Det är tydligt att Inter går in i matchen med ett visst övertag baserat på deras senaste form och deras tidigare seger över Atletico Madrid. Men Atletico kommer säkert att kämpa hårt på hemmaplan för att försöka vända på resultatet. Och det är ju faktiskt bara ett ettmåls-underläge att hantera. Vi testar att spela på under totalt 2.5 mål i matchen till odds 1.83 @ Unibet.