Vi kollar här in fotbollsschemat lördag 6 april 2024 (6/4) för Allsvenskan, Superettan, Premier League, Ligue 1, Serie A och Bundesliga med tidsangivelser:

SVERIGE Allsvenskan:

 • 15:00 Brommapojkarna – AIK
 • 17:30 Mjällby AIF – IFK Norrköping

SVERIGE Superettan:

 • 13:00 Östersunds FK – Trelleborgs FF
 • 15:00 Degerfors IF – GIF Sundsvall
 • 15:00 Sandvikens IF – Örebro SK
 • 15:00 Varbergs BoIS – Östers IF

ENGLAND Premier League:

 • 13:30 Crystal Palace – Manchester City
 • 16:00 Aston Villa – Brentford
 • 16:00 Everton – Burnley
 • 16:00 Fulham – Newcastle
 • 16:00 Luton – Bournemouth
 • 16:00 Wolves – West Ham
 • 18:30 Brighton – Arsenal

FRANKRIKE Ligue 1:

 • 17:00 Lens – Le Havre
 • 21:00 PSG – Clermont

ITALIEN Serie A:

 • 15:00 Milan – Lecce
 • 18:00 Roma – Lazio
 • 20:45 Empoli – Torino

TYSKLAND Bundesliga:

 • 15:30 FC Köln – Bochum
 • 15:30 Freiburg – RB Leipzig
 • 15:30 Heidenheim – Bayern
 • 15:30 Mainz – Darmstadt
 • 15:30 Union Berlin – Leverkusen
 • 18:30 Dortmund – Stuttgart

Ja det finns sannerligen mycket fotbollsgodis uppdukat för oss fotbollsälskare denna lördag 6/4. Stora fotbollsklubbar som Manchester City, Arsenal, PSG, Milan, Roma, Bayern München och Dortmund gör alla entré på en fotbollsplan runt om i Europa under lördagen. Men vi väljer ändå att fokusera lite extra på Sverige och det allsvenska mötet Brommapojkarna – AIK i synnerhet.

Tipset Brommapojkarna – AIK 6/4

Inför lördagens Stockholmsderby mellan Brommapojkarna och AIK känns det som om vi är på väg mot en verklig fotbollsfest. Brommapojkarna har visat upp en imponerande form på sistone med flera övertygande segrar i både träningsmatcher och inte minst i den allsvenska premiären mot GAIS förra helgen. Vilken målexplosion vi fick se i 0-4 triumfen på bortaplan mot GAIS, deras offensiva styrka verkligen glänste. Men den defensiva linjen har också visat sig vara pålitlig, vilket ger dem en betryggande grund att stå på inför den stundande utmaningen mot AIK.

AIK är också i superfin form av senaste matcherna att döma. Senaste segern över Västerås SK i ligapremiären är bara ytterligare ett bevis på deras styrka. Trots en liten svacka i och med 1-2 förlusten mot Djurgårdens IF i Svenska Cupens semifinal tidigare i mars så blir AIK svårslagna denna aprildag. Med en stark laganda och en bred trupp är de redo att möta Brommapojkarna med full kraft.

Historiken mellan lagen visar att AIK traditionellt sett har haft ett övertag, men som vi vet kan fotbollsmatcher vara fulla av överraskningar, särskilt när det gäller fotbollsderbyn. Vi känner oss relativt säkra på att bägge lagen kommer göra mål på Grimsta IP till odds 1.61 @ Unibet som erbjuder ett gratisspel värt 100 kr på sport!