Även om sporthelgen är över så går inte måndagens sport den 15 april av för hackor. Vi kommer ge BK Häcken – Brommapojkarna lite extra uppmärksamhet med ett speltips här nedan. Men först kikar vi på några av de bästa sporthändelserna som kommer äga rum måndag 15/4. Matcherna i La Liga och Serie A är streamingbara på Unibet här >>.

Allsvenskan:

  • 19:00 BK Häcken – Brommapojkarna
  • 19:00 IFK Värnamo – Malmö FF
  • 19:10 Hammarby IF – IF Elfsborg

Premier League:

  • 21:00 Chelsea – Everton

Serie A:

  • 18:30 Fiorentina – Genoa
  • 20:45 Atalanta – Verona

La Liga:

  • 21:00 Osasuna – Valencia

Tipset med hörnspel på BK Häcken – Brommapojkarna 15/4

Häcken jagar sin första seger för säsongen och kanske kan den komma på hemmaplan mot Brommapojkarna den 15/4. Man inledde årets Allsvenskan med förlust hemma mot Mjällby med 0-1. Viss revansch fick man mot Djurgården i och med 3-3 på bortaplan förra helgen.

Brommapojkarna fick däremot en kanonstart på säsongen när man på bortaplan krossade GAIS med hela 0-4. Nu senast blev det oavgjort 2-2 hemma mot AIK. Så de här förutsättningarna gör att vi ser väldiga fram emot måndagens möte mellan BK Häcken och Brommapojkarna.

I deras tidigare matcher kan vi se att det blivit många hörnor, och det tar vi förstås fasta på. Hörnspelet över 11,5 hörnor blir vårt speltips till odds 2.0 @ Unibet här >>.