Den 7 januari 2013 utses vinnaren av Guldbollen (Ballon d’Or) för året 2012. Det är det mest presigefyllda priset som går att få för en enskild fotbollsspelare då man anses vara världens bästa spelare under året som gått. Och nu återstår endast tre kandidater till den åtråvärda pokalen och tyvärr finns inte vår egen världsstjärna Zlatan Ibrahimovic med bland de tre finalisterna som är Cristiano Ronaldo (Real Madrid, Portugal), Andres Iniesta (Barcelona, Spanien) och Lionel Messi (Barcelona, Argentina). Messi får ses som favoriten till titeln i år igen och han kan nu ta hem Guldbollen (Ballon d’Or) för fjärde gången! Här följer några klipp från var och en av Messi, Ronaldo och Iniesta:

Lionel Messi – Alla 91 mål under 2012

Cristiano Ronaldo

Andres Iniesta

 Nu återstår bara att se vem av Cristiano RonaldoAndres Iniesta och Lionel Messi som vinner Guldbollen (Ballon d’Or) 2012. Vem tycker du ska vinna?