Vill du se Juventus Milan men saknar tv kanalen?

Juventus – Milan kan du se via Live stream ikväll kl. 20.45. Juventus tar emot Milan i den italienska Ligacupen Coppa Italia och det är de senaste årens topplag i Serie A som gör upp om vilket lag som ska till final i årets Ligacup.

Du ser Juventus Milan via live stream hos Unibet Tv här.

Juventus inledde det nya året med en oväntad förlust hemma på Juventus Stadium mot Sampdoria med 1-2. Annars har man gått som tåget i ligan och är hela 14 poäng före Milan i ligan.

Milan är som sagt 14 poäng efter Juventus och man börjar förstå allt mer hur stor betydelse Zlatan hade för laget när han spelade där.

Detta gör dock inte den här matchen mindre intressant utan en finalplats står på spel i den italienska ligacupen. Vi är mångs som är intresserade av matchen och är tacksamma för att Unibet visar matchen via live stream med bra kvalitet.

juventus milan livestreaming