Bordeaux – Paris SG blir en intressant match i franska ligan Ligue 1 på många sätt. Bordeaux är ett starkt lag och ligger på femte plats i tabellen inte alls långt efter tredjeplacerade Paris SG och båda lagen fajtas om att vara med i toppstriden. Paris SG har nu chansen att återta ledningen i Ligue 1 efter att ha blivit av med den förra helgen då man inte lyckades med att vinna över Ajaccio torts spelövertag. Paris SG fick då Thiago Motta utvisad tidigt i matchen och fick klara sig med tio spelare på planen.

Paris Saint-Germain

Båda huvudkonkurrenterna om ligatiteln Lyon och Marseilles har passerat PSG men heller inte lyckats ta full pott senaste matcherna så nu finns alltså återigen läget för Paris SG att ta täten. Det här är andra matchen efter juluppehållet och man kunde tydligt se att PSG spelarna i förra matchen var lite ringrostiga och inte alls i samma fina form som de var innan juluppehållet. Även Zlatan hade mycket svårt att få något uträttat förra helgen och nu håller i alla fall jag tummarna för att han och Paris SG vinner över Bordeaux. Matcen Bordeaux – Paris SG sänds söndagen 20/1 i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 21.00.