Aston Villa – Bradford, returmöte i engelska ligacupens semifinal. Har du inte tv kanalen så kan du se Aston Villa Bradford via live stream hos Nordicbet.

Visas Aston Villa Bradford i TV?

Nej tyvärr så visas inte Aston Villa – Bradford i någon tv kanal. Alla stora TV-medier VIASAT, CMORE, TV 4 mfl  har inte förnyat sina kontrakt med engelska FA- & Ligacupen. En orsak kan också vara att det tillkommit nya sponsorer där avtalen förfaller automatiskt eller så kräver man bättre betalt för TV-rättigherna hellt enkelt. Är det då möjligt att se matchen? Ja du kan se matchen mellan Aston Villa och Bradford via Live Stream.

Aston Villa Bradford via Live Stream

Eftersom matchen inte sänds via någon tv kanal så får man helt enkelt förlita sig på att hitta en bra live stream. Med en bra live stream menas att det inte ska vara en massa störande reklam och popuer. Kvaliteten på bilden ska också vara okej och det ska inte ”lagga” som vi brukar säga. Den allra bästa live streamingen hittar man hos de spelbolag som erbjuder detta i samband med odds och livebetting. Spelbolaget Nordicbet erbjuder live stream på matchen Aston Villa – Bradford.

Se Aston Villa Bradford via Live Stream hos Nordicbet här

Det här skulle kunna vara ett rätt så ointressant möte lagen emellan men Bradfords hemmaseger över Villa i första mötet med 3-1 har gjort det här till en öppen historia. Det skulle vara stort för lagen att få uppleva en final på Wembley! En finalplats för Villa skulle innebära mycket då man kämpar för att rädda nytt kontrakt i Premier League. Laget håller på att sjunka som en sten i Premier League tabellen och det är inte konstigt att det ryktas om en eventuellt ny manager till Villa Park. Man ska enligt källor ha varit i kontakt med Chelseas förra manager Roberto Di Matteo som sägs ha ställt sig positivt till jobbet.

Såhär startade Aston Villa i det första mötet: 4-3-3

Shay Given

Joseph Bennett, Matthew Lowton, Ciaran Clark, Nathan Baker,

Charles N’Zogbia, Barry Bannan, Fabian Delph,

Gabriel Agbonlahor, Benteke, Andreas Weimann

Bradford som håller till i League Two ställde alltså till med en riktig skräll i det första mötet. Duke gjorde en enorm insats i målet i förra mötet. Han var chanslös på målet men storspelade hela matchen. Det lär krävas en minst sagt lika bra insats om man ska lyckas hålla det här på Villa Park.

Såhär startade Bradford i det första mötet: 4-2-2

Duke

Darby, McHugh, McArdle , Good

Hives, Doyle, G.Jones, Atkinson

Wells, Hanson

I och med att Aston Villa fick med sig ett bortamål senast mot Bradford så tror vi att man vänder och går segrande ur dubbelmötet. 2-0 räcker hemma. Egentiligen ska man slå League two laget med flera måls marginal men vi vet ju det är med cuper och skrällar. Oddset talar för Aston Villa vinst.

villa bradford odds

 

Aston Villa Bradford

Aston Villa – Bradford spelas tisdag kväll och har matchstart 20.45 svensk tid.