Roma möter Inter på onsdag kväll i italienska cupen Coppa Italia och du kan se matchen Roma v Inter via Live Stream!

Roma v Inter Live Stream

Roma och Francesco Totti

För bara några dagar sedan möttes de båda lagen Roma och Inter i Serie A och den matchen slutade oavgjort 1-1 efter att Francesco Totti gjort  sitt 222:a mål i Roma tröjan. Totti är en ikon i Rom och har varit sitt Roma trogen under många år och det är alltid lika spännande att se vad han ska hitta på i matcherna men också kul att bara iaktaga för hans stjärnstatus, särskilt på hemmaplan då fansen ofta jublar hejdlöst när han får bollen.

Coppa Italia semifinal

I serien ligger Roma sjunde plats i tabellen och Inter på fjärde. Men nu är det som sagt dags för semifinal i Coppa Italia och både Roma och Inter är mycket sugna på att ta sig till finalen. Inget av lagen bör ha någon realistisk chans att vinna ligan och Scudetton så därför är en vinst i Coppa Italia enormt viktig för lagen och fansen. Roma är lite favoriter i och med favören av hemmaplan men Inter blir naturligtvis tuffa motståndare. Inter är fortfarande Inter, de gör inget dåligt i ligan. De hade det lite ryckigt i början, när de förlorade hemma, men sedan satte de igång lång rad av bra resultat. De har inte kunnat få så många poäng på sistone dock.

Roma Inter kan ses via Live Stream

Matchen Roma v Inter sänds på onsdag kl. 20.45 via bet365 Live stream

100% Startbonus

Öppna ett konto på bet365 och gör en insättning på 100 kr* eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr*.