Dags för det andra mötet i ligacupen mellan Swansea och Chelsea. Det första mötet slutade 2-0 till Swansea som lyckades vinna borta efter att serben Ivanovic i princip bjudit på två mål. Swansea som har riktigt fin form har ett ypperligt läge att nå finalen på Wembley. Chelsea har blandat och gett. Man slog Arsenal hemma senast efter en fin första halvlek. Lägg där till den fina 4-0 vinsten borta mot Stoke. Men man har även förlorat hemma mot QPR med 1-o och tappat en 2-o ledning till 2-2 hemma mot Southampton. På bortaplan har man 6 raka segrar så det här är inte på något sätt avgjort även om det är fördel för Swansea. Chelsea saknar Mikel och Moses som är och spelar de afrikanska mästerskapen. David Luiz är skadad och det öppnar för en comeback för John Terry.

Tyvärr visas inte ligacupsemifinalen mellan Swansea och Chelsea utav någon tv kanal. Men det finns ändå möjlighet för oss fotbollsälskare och supportrar att se matchen. Du kan se Swansea Chelsea via live stream online instället.

se Swansea Chelsea via Live Stream

Även om Swansea Chelsea visas i tv så kan du se matchen online. Ett utav världens bästa spelbolag bet365 visar matchen via Live Stream. Allt du behöver göra är att öppna ett konto hos spelbolaget. Det finns en hel del webbsidor som erbjuder live stream men oftast får du tampas med en massa reklam och popuper samtidigt som du ser matchen. Det bästa med att se en match via live streaming hos ett spelbolag är att du slipper att bilden hackar. Det beror givetvis på vilken uppkoppling du har men normalt sett brukar det fungerar riktigt bra och bildkvaliteten brukar vara god!

Du ser Swansea Chelsea via live stream hos bet365 här

swansea chelsea live stream