bet365

Linköping HC tar emot AIK på lördagseftermiddagen 2/2. Snart är det uppehåll i Elitserien i ishockey och både LHC och AIK är ute efter att få gå nöjda till vilan som väntar.

LHC - AIKAIK Hockey

Det lutar åt LHC seger.

LHC övertaget och det på flera sätt. Dels är LHC bättre placerade i Elitserie tabellen då man ligger på femte plats jämfört med AIK på nionde och dels för att LHC vunnit alla fyra matcherna som spelats hittills den här säsongen mot AIK. OCH man har favör av hemma isen i sitt Cloetta Center. Mycket starka argument för LHC seger tycker vi på Svenskt Spel.

Men det som talar för AIK.

Flera saker pekar på LHC seger i lördagens drabbning men det finns också annan statistik som talar för att AIK kan bjuda till ordentligt i denna hockey match och kanske till och med överraska med en bortavinst om allt går gnagets väg. LHC förlorade snöpligt senast i torsdagens match mot bottenlaget Timrå och så har man spelaren Lee Goren avstängd efter att ha fått domen för en tidigare förseelse. Även om LHC har en betydligt bättre placering i tabellen än AIK så säger inte det allt. LHC startade säsongen starkt men har senaste tiden spelat riktigt dåligt så tittar man på formkurvan pekar den i stort sett rakt ner. Med allt detta i bakhuvudet så är det inte lika givet att det blir vinst för LHC och förlust för AIK. Vårt slutgiltiga tips är att matchen LHC – AIK slutar oavgjort.

LHC – AIK har matchstart 16.00 den 2 februari.