Svenskt Spel är nominerad till Sveriges Bästa Bettingblogg 2012 av spelbolaget Betsson. Vi på Svenskt Spel är mycket stolta över denna nominering då vi är en av endast åtta direkt nominerade spelbloggar från start i hela Sverige! Nu kan du vara med och rösta fram Svenskt Spel till Sveriges Bästa Bettingblogg 2012.

Rösta på Svenskt Spel som Sveriges Bästa Bettingblogg

De åtta nominerade bloggarna har valts fram av Betsson och röstningen av Sveriges Bästa Bettingblogg 2012 går till på det sättet att en expertjury bestående av tre personer från Betsson tillsammans med din och alla andra av folkets röster tillslut fastställer en vinnare. Betssons expertjury består av Ola Andersson, Betssons spelexpert, Daniel Söderbäck, sportjournalist på Aftonbladet och Thomas Wilbacher, sportjournalist på Expressen. Man kan rösta fram till den 22:e februari genom att först klicka på ”Rösta På Oss Här” knappen längst ner här på sidan och sedan rösta på Svenskt Spel inne på Betssons röstningsformulär.

Sveriges Bästa Bettingblogg 2012

Varje röst räknas

Betssons regler säger att varje enskild röst räknas. Efter att omröstningen är klar den 22:e februari så kommer Betssons tremannajury lägga sin röst där de rösterna väger lite tyngre. Juryexperternas röster kommer var och en vara värda 10% av totalt antal lagda röster. Så sätt nu igång och rösta fram Svenskt Spel till Sveriges Bästa Bettingblogg 2012!

Sveriges bästa spelblogg: http://about.betsson.com/sv/sveriges-basta-betting-blog-2012/