bet365

Final mellan Nigeria och Burkina Faso

Ikväll spelas det final i Afrikanska Mästerskapen 2013 och storfavoriten Nigeria tar sig an överraskningslaget Burkina Faso. Båda lagen har redan mötts en gång tidigare i turneringen då man spelade oavgjort 1-1 i gruppspelet. För övrigt vann faktiskt Burkina Faso den gruppen just före Nigeria. I semifinalen slog Burkina Faso med nöd och näppe ut en av de verkligt stora favoriterna till mästerskapsguldet, nämligen Ghana. Ett Ghana som inte ens fick någon medalj med sig hem då man igår förlorade bronsmatchen mot Mali. Kvällens finallag Nigeria tog sig till final genom att övertygande slå Mali med den stora målskillnaden 4-1.

Vem vinner finalen i Afrikanska Mästerskapen?

Favoriter hos spelbolagen inför finalmötet Nigeria – Burkina Faso är Nigeria men vi på Svenskt Spel vågar definitivt inte räkna bort Burkina Faso som imponerat mycket så här långt i turneringen, dock är det frågan om man orkar tända till det där extra som behövs i en final eftersom man redan är väldigt nöjda över att ha kommit så här långt och redan vet om att man kommer få folkets hyllningar hemma i Burkina Faso oavsett hur den här finalen slutar. Men något som är säkert är att sevärd kommer finalen bli!

Finalen i Afrikanska Mästerskapen mellan Nigeria – Burkina Faso sänds i tv kanal Eurosport med matchstart kl. 19.00.

Några av oddsen hos spelbolaget Betsson för spel på Nigeria – Burkina Faso:
Nigeria - Burkina Faso