Se La Liga matchen Granada – Barcelona Live!

Ikväll har du möjligheten att se fotbollsmatchen Granada – Barcelona i La Liga via Live Stream! Inför matchen leder FC Barcelona ligan stort tolv poäng före tvåan Atletico Madrid och Real Madrid på tredje plats som är distanserade med hela sexton poäng bakom ledande Barcelona. Granada CF hittar man lite längre ner i tabellen på en fjortonde plats. Det ska mycket till om det här mötet ska sluta på något annat sätt än bortaseger

Både Granada CF och FC Barcelona är i fin form.

Barcelonas formkurva har i stort sett varit som ett horisontellt streck hela säsongen där svackorna lyst med sin frånvaro. Katalanerna har bara förlorat en enda match den här säsongen i La Liga och spelat två oavgjorda, senast vann man med imponerande 6-1 hemma mot Getafe. Granada bortaslog senast jumbon Deportivo La Coruna med 0-3 vilket är ett styrkebesked! Och man får säga att Granadas formkurva har stigit brant senaste tiden med flera vinster på raken däribland en sensationell seger över Real Madrid för ett par veckor sedan.

Här ser du Granada – Barcelona via Live Stream

La Liga matchen mellan Granada CF – FC Barcelona sänds via Live Stream hos spelbolaget Bet365 och har matchstart kl. 20.00 ikväll 16 februari.

Läs mer om Live Stream, odds och bonusar hos spelbolaget Bet365 här!

Granada Barcelona live bet365